Nu kartais ir dėl tavęs man norisi tą plaktuką pasiimt 🔨🔨🔨
Kokio b... tu tą mažą grūdi į tą darželį, kai tokia situacija??? Gal specialiai nori užsikrėst???
Nes turiu tam tikrų įsipareigojimų.
Nes dirbu kažkiek.
Ieskoti darbo negalima, nes korona. Bet galima aukliauti bile kokiose seimose ir vesti vaika i darza ir leisti kita vaika i kita didele seima Cyyyrkai be pinigu..
Cia is visu musu maziausiai saugosi Amadeja. Ir tuo pat metu aktyviai agituoja saugotis visokiose fb grupese
Kaip neini be reikalo?. Va šeštadienį užsimanei rūkytos žuvies ir ėjai. Dėl vieno kažkokio užsinorėjimo. Man į galvą neateitų. Visada važiuoju, kai susirenku sąrašą, arba mb važiuoja. Žaibo greičiu. Sąrašas sudaromas pagal parduotuvės skyrius, griebiam tą, griebiam aną.. Jokių stoviniavimų, nagrinėjimų.
Tu, Amadėja, daug domiesi, skaitai statistiką, bet pati galvoji, kad tavęs nepalies. Rizikuoji visur. Atmink, kad daugelio mąstymas vienodas. Taip ir susidaro žmonių masė.
Gal tau atrodo, kad saugai save ir vaikus vien savo bijojimu? Tai taip nėra.
Ta rūkyta žuvis tai tokioj mini pardėj šalia rūkyklos truputį už Vilniaus. Ten tik po 1 klientą įleidžia. Yra dar daržovių parduotuvėlė ir mėsos su duona. Į tas po 2 leidžia. Mėgstu ten apsipirkinėti. Neseniai atradom. Ir tikrai labai nebloga produkcija. Mėsa kaimiška. Net tų tikrų kaimiškų vištų būna milžiniškų.
*** Ble ir dėl tokių durniu medicinos darbuotojai turi kasdien rizikuot savo sveikata ir kentėt po skafandrais. Nes taigi žinoma žymiai paprasčiau bei pakentėti nepaedus kokio šūdo ar neuždirbus 10€ per savaitę nelegaliai.
Antakiai plaukai nagai ėdalai ir keli centai yra žymiai svarbesni už tų tūkstančių mirtis ir kančias.
Aš nesu antivakserė. Mano abu vaikai suskiepyti (antras nepilnai). Pati skiepysiuosi nuo covido, tik mažo neskiepysiu kolkas, nes pas jį būna alerginės reakcojos į vakcinas ir dar ta slerginė astma dabar.
Nu pats tas vest astmatika vaiką į daržą per covid. Tu tiktai tokia durna, natūraliai? Ar apsimeti? Ir žinok neatsiprasinesiu db už grubuma. Nes tavo elgesys ir neatsakingumas pasibaisetinas