Amadėja, aš, kaip dirbanti daržely, tau sakau, NEVESK vaiko ten.
Tai nebevesiu greičiausiai.
Tiek, kad nelabai vaikai tuos covidus pasigauna. Aplinkoje žinau porą atvejų kai buvo sergantis vaikas grupėje ir nieks daugiau nepasigavo.
Nu šitoj vietoj sutinku su Gaile. Darželis dabar yra labai pavojinga vieta.
Aš tai tiesiog manau, kad tėvai visai nebijo to viruso. Jie net girdėdami ir žinodami, kad yra sergančių auklėtojų, uždarytų grupių, vis tiek veda savo vaikus, nors pvz augina leliukus, yra dekrete ir pnš.
O gali ir nežinoti, kad tokių yra, nes labai slepia tokią info kai kurie darželiai. Nžn kodėl Uždarytų greičiau juos ir ramu būtų, nesuprantu logikos. Lauks kol visi 100% užsikrėsime, matyt.
Nu šitoj vietoj sutinku su Gaile. Darželis dabar yra labai pavojinga vieta.
Aš tai tiesiog manau, kad tėvai visai nebijo to viruso. Jie net girdėdami ir žinodami, kad yra sergančių auklėtojų, uždarytų grupių, vis tiek veda savo vaikus, nors pvz augina leliukus, yra dekrete ir pnš.
O gali ir nežinoti, kad tokių yra, nes labai slepia tokią info kai kurie darželiai. Nžn kodėl Uždarytų greičiau juos ir ramu būtų, nesuprantu logikos. Lauks kol visi 100% užsikrėsime, matyt.
Apie protrūkius darželiuose skelbia, bet matyt kai nėra pavieniai atvejai. Gal tik tada skaitosi protrūkis.