Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadėja, o tu kada nors pripažįsti, kad esi neteisi?

Aš tiesiog eilinįsyk perdaug parašiau ;)

Atsakyti

Ir išvis, kažkokios neadekvačiai piktos.

Ar aš jums aiškinu ką ir kaip daryti? Kaip ir ką dirbti, kaip gyventi...

Nuomonės ok, bet būtų miela be puolimų. 

Aš žinau ką darau ir kodėl. 

Aš tai nepikta, aš tik nesuprantu....Ne tik tavęs. Tokių daug. Pvz augina leliuką, o vyresnį veda į daržą. Ar dekrete yra ir veda.  ... Suprantu, kas dirba, kad išlaikyt šeimą. Gal tikrai nėra išeities. Valgyti tai reikia, gyventi tai reikia...

Atsakyti

Nu žinok... kadangi fb esi drauguose, tai man visur rodo, ką komentuoji po straipsniais. Ir ką. Visus taip auklėji. Viskas būtų ok. Bet kad tada ir pati turėtum maksimaliai laikytis tų draudimų. Bet sugebi vaiką dviem dienom išgrūst į darželį. Vyresnėlį leidi pas tėvą. Tikrai galėtum be to išsiverst. 

Atsakyti

Aš tiesiog eilinįsyk perdaug parašiau ;)

Ne, tu tiesiog eilinį syk galvoji, kad žinai geriau už visus kitus.

O tu suvoki, kad tavo vaikas, kurį išgrūdai į sarželį, turi astmą ir yra rizikos grupėje dėl to???

Atsakyti

Tai atskleisk kodėl tu rizikuoji savo šeimos sveikata? Dėl kokios priežasties rizikuoji visuomenės sveikata? Gydytojų gyvybėmis, šiaip tūkstančių rizikos esančių žmonių gyvybėmis?

Vat sakai žinai kodėl tai darai. Tai lb įdomu būtų sužinoti, kodėl kažkokia amadeja ir panašios į ją jaučiasi vertesne už mane. Ir rizikuoja mano gyvybe. Mano vaiko gyvybe. Mano vyro gyvybe. Vat kuom tu labiau nusipelnei daryt kas užplaukia ir gyvent sau?

Atsakyti

Aš tai nepikta, aš tik nesuprantu....Ne tik tavęs. Tokių daug. Pvz augina leliuką, o vyresnį veda į daržą. Ar dekrete yra ir veda.  ... Suprantu, kas dirba, kad išlaikyt šeimą. Gal tikrai nėra išeities. Valgyti tai reikia, gyventi tai reikia...

Na, tas ne apie tave tai tikrai. 

Tavo postai puikūs. Šiluma dvelkia... :)

Turbūt esi labai faina auklėtoja.

Na, aš per lapkritį vaiką į daržą vedžiau 8 dienas ir tai tiek daug, nes bijojau exo grąsinimų vt, o buvo prisikaupę reikalų. Gruodį 2 dienas.

Minimaliai vedu. 

Atsakyti

Nu žinok... kadangi fb esi drauguose, tai man visur rodo, ką komentuoji po straipsniais. Ir ką. Visus taip auklėji. Viskas būtų ok. Bet kad tada ir pati turėtum maksimaliai laikytis tų draudimų. Bet sugebi vaiką dviem dienom išgrūst į darželį. Vyresnėlį leidi pas tėvą. Tikrai galėtum be to išsiverst. 
Nu tai matai ir po kokiais postais rašau komentarus :)

Ar aš auklėju normalius žmones?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 gruodžio 2020 - 22:08

Ne, tu tiesiog eilinį syk galvoji, kad žinai geriau už visus kitus.

O tu suvoki, kad tavo vaikas, kurį išgrūdai į sarželį, turi astmą ir yra rizikos grupėje dėl to???

Jai viskas px ir tiek. Savi vaikai, svetimi žmonės. Dzin jai. Asocialumas čia klasikinis 

Atsakyti

Eikit jūs gal pamiegot ar ką  :4u:​ 

Atsakyti

O aš čia... kaip Intemora su tais kopūstais.. užsiroviau šįkart :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 gruodžio 2020 - 22:18

O aš čia... kaip Intemora su tais kopūstais šįkart :D

Aš rimtai esu tavim pasibaisejus. Intermora su savo kopūstais tik žiedeliai. O tu tuo tarpu atstovauji tą marozu visuomenes dalį, kuri yra db didžiausia grėsmė .

Jautiesi vertesne gyvent už tuos šimtus ir tūkstančius mirusių dėl tokių kaip tavo elgesio 

Atsakyti

Gaile, nurimk truputį.

Nesu aš šventa, bet tų marozų neatstovauju. 

Atsakyti