Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 11, 16:33)
<p>Nupjove radiatorius virtuvej ir sunaus kambary, kazi nesustipsim iki pirmadienio hmm.gif​ </p>

Tai visas aukštas neturi šildymo?
Atsakyti

Nupjove radiatorius virtuvej ir sunaus kambary, kazi nesustipsim iki pirmadienio :hmm:​ 

Ojoj, o turit kokį šildytuvą elektrinį? Keičiat patys ar renovacija? 

Vo vo, kai jau motkai išsimiegot dave, tai jau pupa :D​ 

Būdavo ir princesė, net kai ir neleisdavo pamiegot 😁 

Bet būna ir šeškiukas, ir žorikas...visko būna 😅

Atsakyti

Laukiu Barboros, pirmą kart per juos užsisakiau, žiūrėsim ką gausiu, gal pamėgsiu 🙄

Atsakyti

Visiems butams po mumis ir virs musu. Renovacija. Daba bus dvivamzdis sildymas. Turim tepalini radiatoriu.  Bet ai, pagrindiniuose kambariuose tai silta. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 11 gruodžio 2020 - 17:00
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 11, 16:59)
<p>Visiems butams po mumis ir virs musu. Renovacija. Daba bus dvivamzdis sildymas. Turim tepalini radiatoriu.  Bet ai, pagrindiniuose kambariuose tai silta. </p>
[right][snapback]72750492[/snapback][/right]

Nu tai nieko, trumpam gi, juolab tepalinį turit. Pas mane daug pažįstamų sergančių, šeimom, vienas stipriau, kitas lengviau, pagrindinis simptomas-didelis galvos skausmas. Temperatūra pas vienus didesnė, pas kitus mažesnė, ir stiprus kosulys. Baisu...
Atsakyti

Nu tai nieko, trumpam gi, juolab tepalinį turit. Pas mane daug pažįstamų sergančių, šeimom, vienas stipriau, kitas lengviau, pagrindinis simptomas-didelis galvos skausmas. Temperatūra pas vienus didesnė, pas kitus mažesnė, ir stiprus kosulys. Baisu...

Koleges sunus su zmona ir dviem vaikais serga, vienas triju menesiu amziaus. Tai jis pats ligoninej guli, nrs tempa nekrinta, plauciu uzdegimas didziausias. 

Atsakyti

As ir buna spnuoju,kad stabdziai neveikia :unsure: 

Po sios savaites visai be jegu...Tik gulet noriu.

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 11, 17:21)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72750496" data-time="1607699529"> Nu tai nieko, trumpam gi, juolab tepalinį turit. Pas mane daug pažįstamų sergančių, šeimom, vienas stipriau, kitas lengviau, pagrindinis simptomas-didelis galvos skausmas. Temperatūra pas vienus didesnė, pas kitus mažesnė, ir stiprus kosulys. Baisu...</blockquote>
<p>Koleges sunus su zmona ir dviem vaikais serga, vienas triju menesiu amziaus. Tai jis pats ligoninej guli, nrs tempa nekrinta, plauciu uzdegimas didziausias. </p>

Draugų šeima sirgo, dukra aplink malėsi, nesusirgo, arba besimptomiai prasirgo, nesuprasi.Dukra 7 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 11 gruodžio 2020 - 17:58

nu žo....aš per Kalėdas aplankyt tėvų negalėsiu vien dėl to, kad kiti uodegos prisėst nesugeba...

Atsakyti

nu žo....aš per Kalėdas aplankyt tėvų negalėsiu vien dėl to, kad kiti uodegos prisėst nesugeba...

Taip, ir as. Sedes mama viena per kucias pirmakart gyvenime.  :huh2:​ 

Atsakyti

Taip, ir as. Sedes mama viena per kucias pirmakart gyvenime.  :huh2:​ 

nu maniškiai bent dviese, tavo mamai dar blogiau  :huh2: 

bet kiek daug tokių neatsakingų kaip Amadėja, viskas jiem px, viską jie geriau žino....gyvena savo kažkokiam egoistiniam pasauly

Atsakyti

Nu gerai tik, kad mano mama dar taip situacija priima. Nu ka dabar, sako, tokie laikai. Gal kaimyne pasikvies, ta isvis niekur neiseina beveik is namu, ligota. Mama jai vis vaistus leidzia. 

Atsakyti