GAILE*, 11 Gru 2020 - 20:55, parašė: Išmokti pasakyti "ne"Nu bnežinau.jau silkės nupirktos,mama prastovose,tėvas žmonių nemato,mes naminiai.
Mano mama tikrai norės anūkėlę aplankyt. Ir nežinau kaip čia reikės daryt. Lyg ir reiktų sakyt griežtą ne, nes būtent mamą ir norim apsaugot.
Kita vertus, ji kasdien eina į darbą.
Tai dabar atimt iš jos šitą džiaugsmą, kai yra ir taip didelė tikimybė kitur virusą pasigauti.
Mano mama tikrai norės anūkėlę aplankyt. Ir nežinau kaip čia reikės daryt. Lyg ir reiktų sakyt griežtą ne, nes būtent mamą ir norim apsaugot.
Kita vertus, ji kasdien eina į darbą.
Tai dabar atimt iš jos šitą džiaugsmą, kai yra ir taip didelė tikimybė kitur virusą pasigauti.
O tai po pandemijos anūkė kažkur dings? Tik per Kalėdas turit galimybę susitikti?
Nu nzn, man mintis nekyla net tokioj situacijoj veržtis pas sūnų ar mama
Nedirba,nu dirba nuotoliniu.mes kartą į savaitę važiuojam į pardę.drakoniukas bus patikrintas jau iki kūčių.
Nelabai aš sužavėta,bet vyras pyksta ,nori jis mano tėvų.
Dar mąstau kaip visus įtikinti.
https://m.delfi.lt/p...php?id=85974407
Kas nors bandėt? durna mintis,bet tas butelis nesprogs?😁
Neįsivaizduoju kaip gali nesprogti 🤔
Nu blyn,jau galvojau ksip faina ,paprasta ir greita,ryt gaminsiu,bet va šita mintis sutrikdė😁
O tai po pandemijos anūkė kažkur dings? Tik per Kalėdas turit galimybę susitikti?
Nu nzn, man mintis nekyla net tokioj situacijoj veržtis pas sūnų ar mama
Nu nori matyt ji kaip auga ta anūkė. Ir praeitą savaitę atvažiavus buvo, parašė žinutę kad kieme ji pas mus, net nežinojau, kad į Kauną važiuos.
Tai taip, nebūtina per kalėdas, galima savaitę prieš ar po. Bet ne po nežinia kiek mėnesių.
Aš nors pati neatsakingiausia, bet per Kalėdas su niekuo nesimatysim. Net minčių nėra.
Gyvenam be kilimėlio koridoriui, nes aš negaliu prisiverst į Senukus ar Depo.
Vienintelė pardė Lidlas iš pc nes ten eina greit susisukt. Tik vaiko mokyklai raudono kopulūsto teko į Iki. 5 min.
Bet tikrai su tokiu požiūriu kaip mano 3000+
O į vaiko daržo grupę kažkas nuolat veda 2/3 vaikų ir bene visi ruošias vest į Kalėdų šventę grupėj.
Su mb net apsipykom kai pasakiau, kad mūsiškis liks namie.
Nu nori matyt ji kaip auga ta anūkė. Ir praeitą savaitę atvažiavus buvo, parašė žinutę kad kieme ji pas mus, net nežinojau, kad į Kauną važiuos.
Tai taip, nebūtina per kalėdas, galima savaitę prieš ar po. Bet ne po nežinia kiek mėnesių.
Aš siunčiu foto ir video. Tinka.