Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kalėdų šventė. Čia rimtai? Dar ir su tėveliais? 🤔

Be. Bet koks skirtumas. Į ją gi suves visus, persirengs kostiumais, bus dovanos. 

Karantinas - joks argumentas to nedaryt, nes negi atimsi iš vaikų šventę....😃😃😃

Atsakyti

As jau taip atpratau nuo tu tikru krautuviu, viska intiku perku, Omniva siunciu. 

Aš irgi paskutinį kartą be maisto pardej buvau tik vasarą, liemenėlių pirkau. Tų vienų tik dalykų nesugebu nematavus nusipirkti. 

Atsakyti

Taip kažkada darydavau su alaus buteliu, niekas nesprogdavo.

Tiesa, tai buvo seniai, gal koks kitoks butelių stiklas būdavo.  :)​ Nieko ypatingo nei stebuklingo tame recepte nėra, višta kaip višta, kepama paguldyta ji gaunasi tikrai skanesnė. 

Vištą kepu kepimo inde didesniais kraštais, iki pusės pilu obuolių sulčių. Tokia man skaniausia višta.

Kiek laiko kepa? 

Atsakyti

O tu amadeja nesi girdėjus apie Internetines parduotuves? 😂 žinok būna ten kilimėlių kiek nori. Netgi Barbora vln yra maistui 
Barboros savaitę laukt reik ir nežinai ką gausi.  Šiaip daug ką iš pigu perku. Reik ir kilimėlių paieškot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 gruodžio 2020 - 22:18

GAILE*, 11 Gru 2020 - 22:06, parašė: Tai nusiųsk tą vieną vegetare pas juos per Kalėdas 😄
Bet tėvas dėl drakoniuko.o kartu abu tada teisindamiesi lepina surūgėlę.kažkada ,gal pernai,buvo mamos gimtadienis.nuvarėm ,o tėvas,sako nu kaip gerai,kas turit drakoniuką,nors gyvybės įpučia,o tai sėdit visi ,tylūs, ramūs ,neįdomūs😁
Atsakyti

Barboros savaitę laukt reik ir nežinai ką gausi. 

Šiaip daug ją iu pigu perku. Reik ir kilimėlių paieškot

Nu kur jau. Užsakymą dariau trečiadienį, galėjo jau kitą dieną pristatyt, tik man nereikėjo taip greit. 

Jie jau gerokai patobulėjo, ten pavasarį per karantiną buvo blogai su laikais. 

Atsakyti

Taip kažkada darydavau su alaus buteliu, niekas nesprogdavo.

Tiesa, tai buvo seniai, gal koks kitoks butelių stiklas būdavo.  :)​ Nieko ypatingo nei stebuklingo tame recepte nėra, višta kaip višta, kepama paguldyta ji gaunasi tikrai skanesnė. 

Vištą kepu kepimo inde didesniais kraštais, iki pusės pilu obuolių sulčių. Tokia man skaniausia višta.

Dėkui už idėją! Aš turiu stiklinį indą su dangčiu, bet apie obuolių sultis nepagalvojau, o turim jų apsčiai 😃

Atsakyti

Nu kur jau. Užsakymą dariau trečiadienį, galėjo jau kitą dieną pristatyt, tik man nereikėjo taip greit. 

Jie jau gerokai patobulėjo, ten pavasarį per karantiną buvo blogai su laikais. 

Vilniuj reik laukt.

Atsakyti

Amadėja*, 11 Gru 2020 - 22:20, parašė: Dėkui už idėją! Aš turiu stiklinį indą su dangčiu, bet apie obuolių sultis nepagalvojau, o turim jų apsčiai 😃
Jei ne aš,negautum to recepto,čia mano butelinė višta!😁
Atsakyti

Yra laikų pirmadieniui. Reiks užsakyt

Atsakyti

Intwmora, nu tikrai, tu genijus  :bigsmile:  :4u:​ 

Atsakyti

kepdavo tas vistas taip sovietmeciu, as nebandziau, ir mama mano taip nekepe. 

Atsakyti