Kalėdų šventė. Čia rimtai? Dar ir su tėveliais? 🤔
Be. Bet koks skirtumas. Į ją gi suves visus, persirengs kostiumais, bus dovanos.
Karantinas - joks argumentas to nedaryt, nes negi atimsi iš vaikų šventę....😃😃😃
Taip kažkada darydavau su alaus buteliu, niekas nesprogdavo.
Tiesa, tai buvo seniai, gal koks kitoks butelių stiklas būdavo.
Nieko ypatingo nei stebuklingo tame recepte nėra, višta kaip višta, kepama paguldyta ji gaunasi tikrai skanesnė.
Vištą kepu kepimo inde didesniais kraštais, iki pusės pilu obuolių sulčių. Tokia man skaniausia višta.
Kiek laiko kepa?
GAILE*, 11 Gru 2020 - 22:06, parašė: Tai nusiųsk tą vieną vegetare pas juos per Kalėdas 😄Bet tėvas dėl drakoniuko.o kartu abu tada teisindamiesi lepina surūgėlę.kažkada ,gal pernai,buvo mamos gimtadienis.nuvarėm ,o tėvas,sako nu kaip gerai,kas turit drakoniuką,nors gyvybės įpučia,o tai sėdit visi ,tylūs, ramūs ,neįdomūs😁
Barboros savaitę laukt reik ir nežinai ką gausi.
Šiaip daug ją iu pigu perku. Reik ir kilimėlių paieškot
Nu kur jau. Užsakymą dariau trečiadienį, galėjo jau kitą dieną pristatyt, tik man nereikėjo taip greit.
Jie jau gerokai patobulėjo, ten pavasarį per karantiną buvo blogai su laikais.
Taip kažkada darydavau su alaus buteliu, niekas nesprogdavo.
Tiesa, tai buvo seniai, gal koks kitoks butelių stiklas būdavo.
Nieko ypatingo nei stebuklingo tame recepte nėra, višta kaip višta, kepama paguldyta ji gaunasi tikrai skanesnė.
Vištą kepu kepimo inde didesniais kraštais, iki pusės pilu obuolių sulčių. Tokia man skaniausia višta.
Dėkui už idėją! Aš turiu stiklinį indą su dangčiu, bet apie obuolių sultis nepagalvojau, o turim jų apsčiai 😃