Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Neįsivaizduoju kaip gali nesprogti 🤔
Nesprogs, nes max įkais iki 80

O ir naudot reik šampės butelį

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 gruodžio 2020 - 21:51

Aš nors pati neatsakingiausia, bet per Kalėdas su niekuo nesimatysim. Net minčių nėra. 

Gyvenam be kilimėlio koridoriui, nes aš negaliu prisiverst į Senukus ar Depo.

Vienintelė pardė Lidlas iš pc  nes ten eina greit susisukt. Tik vaiko mokyklai raudono kopulūsto teko į Iki. 5 min.

Bet tikrai su tokiu požiūriu kaip mano 3000+

O į vaiko daržo grupę kažkas nuolat veda 2/3 vaikų ir bene visi ruošias vest į Kalėdų šventę grupėj.

Su mb net apsipykom kai pasakiau, kad mūsiškis liks namie.

Kalėdų šventė. Čia rimtai? Dar ir su tėveliais? 🤔

Atsakyti

Aš siunčiu foto ir video. Tinka.

Kasdien siunčiu. Bet tai ne tas pats. Neįsivaizduoji manau kokia ten meilė. 

Atsakyti

LavinaX, 11 Gru 2020 - 21:52, parašė: Kasdien siunčiu. Bet tai ne tas pats. Neįsivaizduoji manau kokia ten meilė.
Aš aš įsivaizduoju. Mano mama tai dėl vegetarės pamišus.jinai jai tobula,pati protingiausia gražiausia,mieliausia.matėsi nuo kūdikystės,nei viena tokia nebuvo.17metų meilė.

Pamenu, kai pavadinom vegetrę taip kaip pavadinom,mama purkštavo.kokia nesąmonė,kaip sena baba.reikėjo Austėja vadint.o dabar ...ką tu...čia tai vardas,ne kokia ten Austėja😁😁😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 11 gruodžio 2020 - 22:08

Amadėja*, 11 Gru 2020 - 21:48, parašė: Aš nors pati neatsakingiausia, bet per Kalėdas su niekuo nesimatysim. Net minčių nėra. Gyvenam be kilimėlio koridoriui, nes aš negaliu prisiverst į Senukus ar Depo. Vienintelė pardė Lidlas iš pc nes ten eina greit susisukt. Tik vaiko mokyklai raudono kopulūsto teko į Iki. 5 min. Bet tikrai su tokiu požiūriu kaip mano 3000+ O į vaiko daržo grupę kažkas nuolat veda 2/3 vaikų ir bene visi ruošias vest į Kalėdų šventę grupėj. Su mb net apsipykom kai pasakiau, kad mūsiškis liks namie.
Žinai ,jei visi būtų laikęsi tų nurodymų,tai kalėdos būtų drąsesnės.dabar nežinau.
Atsakyti

O tu amadeja nesi girdėjus apie Internetines parduotuves? 😂 žinok būna ten kilimėlių kiek nori. Netgi Barbora vln yra maistui 

Atsakyti

Aš aš įsivaizduoju. Mano mama tai dėl vegetarės pamišus.jinai jai tobula,pati protingiausia gražiausia,mieliausia.matėsi nuo kūdikystės,nei viena tokia nebuvo.17metų meilė.

Tai nusiųsk tą vieną vegetare pas juos per Kalėdas 😄

Atsakyti

Ai beje patiko man Barbora, paliko už durų viską. Visi mėsų galiojimai geri, morkos gražios surinktos. Bananai žaloki, nu bet gal kitokių ir nebuvo, dažnai jų nebūna gražių. 

Manau naudosiuosi, nereikia tampyt tų maišų. 

Atsakyti

ką su jom darysi? staliuką?

jau padarytas mazas medinis staliukas.Su trim stalciukais. Tik spalva reiktu pakeist, perdazyt. Paziuresiu. Bet tu koju mirtinai norejau jau daug metu. 

Atsakyti

GAILE*, 11 Gru 2020 - 22:06, parašė: Tai nusiųsk tą vieną vegetare pas juos per Kalėdas 😄
Aha,gal reiks😁
Atsakyti

https://m.delfi.lt/p...php?id=85974407

Kas nors bandėt? durna mintis,bet tas butelis nesprogs?😁

Taip kažkada darydavau su alaus buteliu, niekas nesprogdavo.

Tiesa, tai buvo seniai, gal koks kitoks butelių stiklas būdavo.  :)​ Nieko ypatingo nei stebuklingo tame recepte nėra, višta kaip višta, kepama paguldyta ji gaunasi tikrai skanesnė. 

Vištą kepu kepimo inde didesniais kraštais, iki pusės pilu obuolių sulčių. Tokia man skaniausia višta.

Atsakyti

As jau taip atpratau nuo tu tikru krautuviu, viska intiku perku, Omniva siunciu. 

Atsakyti