Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As misliu, kad ryt kokiu čenachu reik padaryt gal :hmm:​ 

Atsakyti

Esu fb grupej Pries ir Po. Kokiu tik ideju zmones neprigalvoja! Va, is Lavazos indeliu:

Atsakyti

NVSC duomenys rodo, — toliau dėsto jis, — kad šiuo metu didžiausias viruso plitimas vyksta būtent šeimose. Pasaulio mokslininkų publikacijos tą visiškai pagrindžia. Nesvarbu, ar tai tyrimai iš Kinijos, ar JAV, bet jie visi rodo, kad pagrindinis infekcijos plitimo šaltinis yra namų ūkiai. Ir ekspertai pasisako, kad būtent viruso plitimas namuose yra ypatingo dėmesio reikalaujama sritis. Vienos iš metaanalizės rezultatai teigia, kad užsikrėtimo rizika yra 10 kartų didesnė namų ūkio aplinkoje, nei tarp kitų kontaktų. Ši rizika yra 3 kartus didesnė tarp suaugusių, nei tarp vaikų. Panašų teiginį, dėl didesnės rizikos užsikrėsti namuose (artimoje aplinkoje) vyresnio amžiaus asmenims patvirtina ir kitos metaanalizės duomenys. Apskritai, mes galime sakyti, kad artimi kontaktai, kurių metu nėra naudojamos kaukės ar saugus atstumas, tampa pagrindiniu viruso plitimo greitkeliu.

https://www.15min.lt...source=Facebook

Čia besiguodziantiems, neva rizika tokia pati jei eina į darbą ar parde. Tai va deja, 10 m didesnė 

Atsakyti

Esu fb grupej Pries ir Po. Kokiu tik ideju zmones neprigalvoja! Va, is Lavazos indeliu:attachicon.gifFB_IMG_1607718762781.jpg

Aš irgi vaistažoles juose laikau. Tik nenudazius niekuo, tiesiog spintelėj sudėti 

Atsakyti

Na, bent tarp vaikų 3kart msžesnt rizika...

Reiškia vaikus pas senelius išleist 3kart saugiau  :bigsmile:  negu visiems vykt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 gruodžio 2020 - 22:47

Tai kur su kauke prasilenki du zmogum, o kur kelias valandas vienoj patalpoj be kaukiu praleidi.

Intemoros mergos  nebe vaikai. O seneliai? Vaikui tarp vaiku maziau sandu, o senelians tarp ju? 

Atsakyti

Aš dar nežinau kaip čia bus. Bet neatmetu galimybės, kad vis tik susitiksim. Nes ir taip be švenčių susitinkam su mama. 

Žinau, kad tai nėra geriausias variantas, bet nevaidinsiu čia ko nėra. O kaip iš tikro bus parašysiu per šventes, dabar dar ankstoka šnekėt. Dar galim ir susirgt visi ir pan.

Atsakyti

LavinaX, 11 Gru 2020 - 22:55, parašė: Aš dar nežinau kaip čia bus. Bet neatmetu galimybės, kad vis tik susitiksim. Nes ir taip be švenčių susitinkam su mama. Žinau, kad tai nėra geriausias variantas, bet nevaidinsiu čia ko nėra. O kaip iš tikro bus parašysiu per šventes, dabar dar ankstoka šnekėt. Dar galim ir susirgt visi ir pan.
Aš nežinau.bijau,kad mano vienos balsas prieš 7 nublanks.gerai mona pasakė,nevaidinsiu tai ko nėra.greičiausiai atvažiuos.
Atsakyti

Isvedziau šune, ogi rastelis kabo, kad nuo pirmadienio atsisveikiname su savo liftu, istarnavusiu nuo 1971metu

...planuojamas naujo paleidimas kovo 1 diena :oh:​ 

Atsakyti

Isvedziau šune, ogi rastelis kabo, kad nuo pirmadienio atsisveikiname su savo liftu, istarnavusiu nuo 1971metu

...planuojamas naujo paleidimas kovo 1 diena :oh: 

Pasportuosit 🤣

Atsakyti

Pasportuosit 🤣

Jau isivaizduoju, kaip mano diedai keiksis ta Singeri vilkdami i 8 auksta :D​ 

Atsakyti

Kiek laiko kepa? 

Ant alaus butelio? ne ilgiau nei paprastai. Dar nuo orkaitės priklauso. Bet tikrai manau, kad neverta.

Atsakyti