Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš irgi paskutinį kartą be maisto pardej buvau tik vasarą, liemenėlių pirkau. Tų vienų tik dalykų nesugebu nematavus nusipirkti. 

Aš jau esu išnagrinėjus šitą sistemą, ir sugebu nesimatavus labai gerai nusipirkti. Ir dar kai perku tik vienos markės, tai išvis nesunku.

Atsakyti

Jau isivaizduoju, kaip mano diedai keiksis ta Singeri vilkdami i 8 auksta :D​ 

Tu jiems kas antram aukšte po kavos petraukėlę padaryk. :)​ 

Atsakyti

Aš jau esu išnagrinėjus šitą sistemą, ir sugebu nesimatavus labai gerai nusipirkti. Ir dar kai perku tik vienos markės, tai išvis nesunku.

Aš nesugebu. Net ir pasimatavus būna parsinešu, panesioju kelias valandas ir viskas, galiu padėt į stalčių visam laikui. Kažkaip itin komplikuotas reikalas man su stanikais 🤣

Atsakyti

Nesuprantu kodėl gamintojai masiškai siunta žiemines sukneles trumpom rankovėm? Kas čia per nesąmoninga mada 😭

Atsakyti

As irgi sunkiai su stanikais. Kaip ir tinka, bet nepatogu buna nesioti. Dabar nesioju ta pati bordini istisai, nes jis labai nejuntamas ant kuno, Tom Tailor, kur Berlyne ispardavime pirkau. Buvo vienas vienintelis ir butent mano dydzio. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 11 gruodžio 2020 - 23:49

Nesuprantu kodėl gamintojai masiškai siunta žiemines sukneles trumpom rankovėm? Kas čia per nesąmoninga mada 😭

Nu triju ketvirciu, tipo. Man netinka, nes po zieminem as plona maikute nesioju ilgom rankovem. 

Atsakyti

Nu triju ketvirciu, tipo. Man netinka, nes po zieminem as plona maikute nesioju ilgom rankovem. 

Aš maikes nenešioju, nu bet noriu žiemą ilgų rankovių, šalta gi

Atsakyti
Vo , tada reiskia mano paltelis ir dvejos ilgos pirstines isgyveno nuo praeito mados posukio iki sio. Man labai grazu buvo ta ilgu pirstiniu mada ir trumpos rankoves ,tai turejau visokiu rubu. Kai kurie net iki siol isgyveno biggrin.gif
Sitie gal kokio tonio blairo laiku, negali gi but margaret tecer. biggrin.gif
Atsakyti

Turiu viena vilnoni puspalti triju ketvirciu rankoviu  ir ilgas pirstines iki alkuniu. Pries kelis metus pirkau. Nu tai iseigai kur. Ne i darba. 

Atsakyti

Ant alaus butelio? ne ilgiau nei paprastai. Dar nuo orkaitės priklauso. Bet tikrai manau, kad neverta.

Ne ne, obulių sultyse.

Atsakyti
Taigi tas butelis yra sovietmecio taginas. Paskui jiesia pradejo tuos taginus gamint ir bent jau ekologiskuose turguose jais prekiaudavo , cia seniai , dinu zauru laikais.
Atsakyti

Labas 😊 Mano anyta ant paprasto slojiko pasodina vištą. Kepa taip ji. Nžn, nepastebėjau nieko įpatinga. Net sutikčiau, kad ir paprastai kepta lygiai tokia pati skani.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 12 gruodžio 2020 - 10:03