Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne ne, obulių sultyse.

Įprastai kepa, palaistyti kartais reikia,  arba daugiau sulčių pilti.  Aš  dar ir apverčiu, nes man estetinis vaizdas nėra toks svarbus, tai tik višta. :D​ 

Atsakyti

Vo , tada reiskia mano paltelis ir dvejos ilgos pirstines isgyveno nuo praeito mados posukio iki sio. Man labai grazu buvo ta ilgu pirstiniu mada ir trumpos rankoves ,tai turejau visokiu rubu. Kai kurie net iki siol isgyveno biggrin.gif
Sitie gal kokio tonio blairo laiku, negali gi but margaret tecer. biggrin.gif

kaip tik savo paltelį jau gali padėti giliau kuriam laikui. Nes 3/4 rankovių metas jau antri metai pasibaigęs, apie tai viešai pratriūbyta jau pernai.

Kas siūlo pardavime, tai gal neparduotus daiktus.

Bet nieko, greitai apsisuks.

Bet žiemą tai nepatogus dalykas, ypač viršutiniai rūbai.

Atsakyti

Tai ziurint kokiose patalpose sedi. Pas mane darbe tai reik vilnoniu rubu. 

Bet jei pas ka silta, tai visai ok tos tričvertės rankoves. 

Atsakyti
Pernai sake ,kad is mados isejo. O uzpernai kad atejo tai nepasake.
Na zodziu ,paltelis lieka. Nebedaug kur beiseisi , bet matracais rengiuosi tik i pasivaiksciojimus po laukus ir kalnus. O dabar kai zmones su kaukem ,tai isvis juokingai atrodo - pirma tais matracais aprenge ,paskui antsnukius uzdejo. biggrin.gif
Atsakyti

Tai ziurint kokiose patalpose sedi. Pas mane darbe tai reik vilnoniu rubu. 

Bet jei pas ka silta, tai visai ok tos tričvertės rankoves. 

Tai ir sakau, kad šilumos reikia. Man patinka vasarą, rudenį, kai dar šilta. Aš mėgstu tas rankoves visuose rūbuose, išskyrus viršutinius. Irgi turėjau paltuką kažkuriais 2000+, bet buvo nepatogu su tom ilgom pirštinėm, nes šiaip pirštinių visai nenešioju, nebent, kai -20. O šiaip 3/4 tai geras dalykas, kai nereikia nuo šalčio gūžtis.

Atsakyti

Pernai sake ,kad is mados isejo. O uzpernai kad atejo tai nepasake.
Na zodziu ,paltelis lieka. Nebedaug kur beiseisi , bet matracais rengiuosi tik i pasivaiksciojimus po laukus ir kalnus. O dabar kai zmones su kaukem ,tai isvis juokingai atrodo - pirma tais matracais aprenge ,paskui antsnukius uzdejo. biggrin.gif

Va, o aš matracų turiu įvairiausių ir sakau ačiū tam, kas juos sugalvojo, nes nieko lengvesnio ir šiltesnio nėra sukurta. Jokie kašmyro paltiniai audiniai, anei vilnos nešildo taip, kaip matracas. Dar lengvumas, praktiškumas ir universalumas. Dabar išvis "eina" "pūkinės anklodės" su kuo mažiau dygsniavimų, tai čia jau nežinau, dar nebandžiau.

Atsakyti
QUOTE(marco'polo @ 2020 12 11, 19:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72750544" data-time="1607706848"><div><p>Taip, ir as. Sedes mama viena per kucias pirmakart gyvenime.  huh.gif​ </p></div></blockquote><p>nu maniškiai bent dviese, tavo mamai dar blogiau  huh.gif </p><p>bet kiek daug tokių neatsakingų kaip Amadėja, viskas jiem px, viską jie geriau žino....gyvena savo kažkokiam egoistiniam pasauly</p>

Galvojau ,galvojau ir isizeidziau ant marco polo. O kokio b kazkas turi galvot apie tavo susitikimus su tevais ar kazkas uz juos atsakingas? Net destytoja augustinaviciute paskaiciau ta proga. Zodziu ,tai ka parasei ,tai neprideda daugiau kaltes amadejai ,o va savo esybe tai puikiai atskleidei.
Atsakyti

Matracai liuks, turiu trumpa, dengianti sikna ir iki keliu, visus nesioju. Kabo ramiai  visi puskailiniai ir vilnos paltai.

O man pirstines butinos. Odines. 

Atsakyti

Galvojau ,galvojau ir isizeidziau ant marco polo. O kokio b kazkas turi galvot apie tavo susitikimus su tevais ar kazkas uz juos atsakingas? Net destytoja augustinaviciute paskaiciau ta proga. Zodziu ,tai ka parasei ,tai neprideda daugiau kaltes amadejai ,o va savo esybe tai puikiai atskleidei.

prideda. Cia jau nebe asmenine, o kolektyvine atsakomybe, brangute. 

Atsakyti

O kai Gailė srutų kibirą  išpylė Amadėjai ant galvos iki to,kad nekenčia savo vaikų? Tai kas čia? 

Subjektyvesnės būtybės už tave čia nėra.

Atsakyti
Dabar imkim temos sociuma. Ar del kurios is jusu norisi daryt kazka gero ,kazka kilniam tikslui . O ne ko policija neuzdraude.Ne ,nesinori. Taiva, Tokia padetis. Tenka susitaikyt .
Atsakyti

Cia tau nesinori. O man norisi. 

Atsakyti