Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai va, ponios ir paneles, gavau zvonoka, as izoliuojuosi iki ketvirtadienio nakties. Kontakta su ligoniu turejau praeita penktadieni. 

Atsakyti

*** Sėlija, 12 Gru 2020 - 13:56, parašė: Tai va, ponios ir paneles, gavau zvonoka, as izoliuojuosi iki ketvirtadienio nakties. Kontakta su ligoniu turejau praeita penktadieni.
Tipo prieš savaitę? O dar neturėjo požymiai būt? Nes kiek pažįstu visi išgriūna po kelių dienų po kontakto,jei užsikrečia.aišku taisyklės,bet gal nesusirgai.
Atsakyti

Ne tai, kad nekilnumas tos giminės, o labai jau nagai į save ir vertinami, mylimi tik savi. Išskirtinai.

Tai apie santuoką net nesakė, nes žino, kad neapsidžiaugs.

Paprastai tėvai ne iš lempos būna prieš vaikų santuokas. Nebent neadekvatus kokie ar nepilno proto 

Atsakyti

Tipo prieš savaitę? O dar neturėjo požymiai būt? Nes kiek pažįstu visi išgriūna po kelių dienų po kontakto,jei užsikrečia.aišku taisyklės,bet gal nesusirgai.
Nu turbut, kad nesusirgau, arba besimptomis. Kontaktas nebuvo artimas, gal geras pusvalandis vienoj patalpoj. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 12 gruodžio 2020 - 14:01

Amadejos diedas man nepatinka. Ir nepatinka is to ,ka perskaiciau.
O zmoniu greitumas kaltinti ,teisti ir nuosprendi ivykdyti jau net mano kilmes kaime pasireiske ,ir ne kokius marginalus pasmerke ,kad tie korona susirgo biggrin.gif

Tai aš čia atskleidusi visus jo griekus dėl poreikio išsikalbėt... :)

Turi jis savybių dėl kurių ir patiktų. 

Jis labai darbštus, nėra konfliktiškas pretenzingas, niekad nerėkia, elgiasi su žmonėmis pagarbiai ir teisingai. Šeimyniškas, ganėtinai stabilus, atsakingai žiūrintis į gyvenimą.

Mano tėvai jį dievina.

Atsakyti

Tai va, ponios ir paneles, gavau zvonoka, as izoliuojuosi iki ketvirtadienio nakties. Kontakta su ligoniu turejau praeita penktadieni. 

Uoj. :blink: 

Kas toks buvo? Ir kodėl tik iki ketvirtadienio? Tai tik kokios 6 dienos? kaip čia viskas įvyko? Klausiu dėl patirties, kad jei ką, žinočiau, kaip vyksta.

Atsakyti

Jau geriau butum dirbus. 
Geriau nuo to kam ir kuo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 gruodžio 2020 - 14:06

Paprastai tėvai ne iš lempos būna prieš vaikų santuokas. Nebent neadekvatus kokie ar nepilno proto 

Būna, žinok, visokių. O šiais laikais kas jų klausia?

Atsakyti

Esu tikra, kad turtiniai klausimai. Jiems patiko labai, kad namą statosi jis vienas. 

Atsakyti

Uoj. :blink:

Kas toks buvo? Ir kodėl tik iki ketvirtadienio? Tai tik kokios 6 dienos? kaip čia viskas įvyko? Klausiu dėl patirties, kad jei ką, žinočiau, kaip vyksta.

Nu tai praeita penktadieni, ne vakar kontaktavau. Atskaiciuok. 

Atsakyti

Amadeja, todel, kad greiciausiai butum dabar nuotoliniu dirbus, vaiko darzan nevedus ir maziau zyliojus. 

Atsakyti

Būna, žinok, visokių. O šiais laikais kas jų klausia?

Būna bet retai. Dažniausiai svarios  priežastys yra, kodėl mano jog pora netinkama. Ir jos nebūna niekines. Tik taip, nieks neklauso. 

Atsakyti