Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai va, ponios ir paneles, gavau zvonoka, as izoliuojuosi iki ketvirtadienio nakties. Kontakta su ligoniu turejau praeita penktadieni. 

Supratau dabar, dvi savaitės. 

Manau, kad nesergi. Vis tiek kažką jaustum.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 12 gruodžio 2020 - 14:11

Supratau dabar, dvi savaitės. 

Manau, kad nesergi. Vis tiek kažką jaustum.

Ir as manau, kad ne. Jau savaite praejo. 

Atsakyti

Esu tikra, kad turtiniai klausimai. Jiems patiko labai, kad namą statosi jis vienas. 

Jis milijonierius su 5 ferariais? 

Nors jo, gal ir turtiniai klausimai. Tiksliau ne turtiniai labiau, o galvojimo apie pajamas ir savarankiškumą. Šiaip laikais nedirbanti žmona yra didelė našta ir signalizuoja apie tinginyste ir gyvenima šia diena. O vyras lenkia nugarą vienas 

Galvoju, kad ir man nepatiktų tokia namų fėja  marti. Nes sūnus tikrai nėra koks tai oligarchas. Turi sunkiai uždirbti pats, neskina eurų nuo medžio. Nesuvokiu, kodėl jauna sveika moteris negali prisidėt tokiu pačiu būdu.

Bet jo, ko gero neklausytu nieks namo nuomones 😀

Atsakyti

Amadeja, todel, kad greiciausiai butum dabar nuotoliniu dirbus, vaiko darzan nevedus ir maziau zyliojus. 

Na, o, jei darbas kontaktinis? Nuotolinis gi irgi rekomendacija pakolkas  kurios darbdaviai laikosinkaip kur.

Atsakyti

Na, o, jei darbas kontaktinis? Nuotolinis gi irgi rekomendacija pakolkas  kurios darbdaviai laikosinkaip kur.

Tada būtum ant biuletenio vaiko priežiūrai.

Atsakyti

Būna bet retai. Dažniausiai svarios  priežastys yra, kodėl mano jog pora netinkama. Ir jos nebūna niekines. Tik taip, nieks neklauso. 

Na, jie labai išgyvenio, kad kai praeitasyk skyrėsi teko sūnui turtą dalintis. Nes, na, žmona  tai neuždirbdavo kaip jis. 

Atsakyti

Tada būtum ant biuletenio vaiko priežiūrai.

Dabar? Kokiu būdu? Gi tik kontaktavusiems juos duodavo. Tas gali būt tik nuo kitos sav.

Atsakyti

Jis milijonierius su 5 ferariais? 

Nors jo, gal ir turtiniai klausimai. Tiksliau ne turtiniai labiau, o galvojimo apie pajamas ir savarankiškumą. Šiaip laikais nedirbanti žmona yra didelė našta ir signalizuoja apie tinginyste ir gyvenima šia diena. O vyras lenkia nugarą vienas 

Galvoju, kad ir man nepatiktų tokia namų fėja  marti. Nes sūnus tikrai nėra koks tai oligarchas. Turi sunkiai uždirbti pats, neskina eurų nuo medžio. Nesuvokiu, kodėl jauna sveika moteris negali prisidėt tokiu pačiu būdu.

Bet jo, ko gero neklausytu nieks namo nuomones 😀

As irgi piktinciausi nedirbancia marcia. 

Atsakyti

Na, jie labai išgyvenio, kad kai praeitasyk skyrėsi teko sūnui turtą dalintis. Nes, na, žmona  tai neuždirbdavo kaip jis. 

Bet ji dirbo? Ir uždirbdavo? O tu jiems atrodai iš vis tingine, nes vaikas didelis, nieko neieškai, negalvoji apie ateitį, socialines garantijas, stabilias pajamas, dar su tuo exu ištisai kontaktuoji (jie mano kad dėl to, jog iš jo išpeštum daugiau babkiu). O va savo sūnų mato ištisai dirbanti. Neskaičiuojant laiko. Po Keliolika valandų. Savaitgaliais. Nu gaila žmonėms savo vaiko, logiška. Gi žino kad ne geležinis jis

Atsakyti

Nu man sunku kalbėt,nes neturėsiu kuo piktintis,bet manau,kad ne mano reikalas.jam tai tinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 12 gruodžio 2020 - 14:32

Matracai liuks, turiu trumpa, dengianti sikna ir iki keliu, visus nesioju. Kabo ramiai  visi puskailiniai ir vilnos paltai.

O man pirstines butinos. Odines. 

Kas tie matracai?

Bet tais is kur tiek aršumo ... nuo to, kad nusipirko zuvi, nuvede kelis kartus i darzeli...kas dar ten...i kirpykla 1x nuejo ar nueis...nebemyli vaiku? Tuo uzdare visu temos poniu kelius pas artimuosius???Rimtai?

O as irgi robota siurbli papirkau.Ziuresim gal isgelbes namus :)

Atsakyti

Mūsų šeimos pasirinkimas kaip darome, nes mums taip patogiau. Mb patogiau galėt dirbt it tvarkyti reikalus nesukant gavos apie vaiko vežimus į daržą, poliklinikas, ligas. O ir pajamų aš gaunu.

Atsakyti