Atidu, 12 Gru 2020 - 14:31, parašė: Kas tie matracai? Bet tais is kur tiek aršumo ... nuo to, kad nusipirko zuvi, nuvede kelis kartus i darzeli...kas dar ten...i kirpykla 1x nuejo ar nueis...nebemyli vaiku? Tuo uzdare visu temos poniu kelius pas artimuosius???Rimtai? O as irgi robota siurbli papirkau.Ziuresim gal isgelbes namusNu man irgi atrodo,kad suėstų ,jei galėtų. Nu negerai negerai,bet puolimas iki sielos draskymo,fui. Ir taip dėl visko,ištisi pamokslai,lyg Gailės duoną čia kas nors valgytų.
Nebutu tiek ant tos Amadejos gal pikta, jei pati nuo pavasario nebutu cia sirgusi virtualiai tuo virusu. Istisai rase, dejavo, analizavo, dabar visose grupese komentuoja, visus i prota atvedineja, o, pasirodo, to proto paciai truksta labiausiai. Butu tiesiog siaip juokinga, bet, kad situacija tai nejuokinga.
Sikart as Gaile suprantu, nes jos vyras yra tas, kam tas pavojus pats didziausias.
GAILE*, 12 Gru 2020 - 14:38, parašė: Tai tau OK būtų jei dukra artu po Keliolika valandų be išeiginių, o žentas nedirbtu?Na ,moteris yra moteris.visgi ji gimdo vaikus,kuria namų jaukumą,tvarkosi ir gamina maistą dažniau.kažkaip man atrodo normaliau,jei nedirba.bet net jei būtų atvirkščiai nesikiščiau.tai kita šeima.nebent pačiai būtų blogai,bet tada ji negyventų tiesiog.
Na ,moteris yra moteris.visgi ji gimdo vaikus,kuria namų jaukumą,tvarkosi ir gamina maistą dažniau.kažkaip man atrodo normaliau,jei nedirba.bet net jei būtų atvirkščiai nesikiščiau.tai kita šeima.nebent pačiai būtų blogai,bet tada ji negyventų tiesiog.
Tai gimdo gal ne kasmet. Irgi nereik iki 18 m pampersu keist. Ir gamina puikiai kažkaip dirbantys žmonės, namus susitvarko. Juk retas atvejis yra išlaikoma žmona. Prabanga kurios retas sau gali leist. O ir prasme kokia namie tupet? Aš tai matau tik atmazus ir begalinį tingėjima. Ir nesvarbu čia, kišasi tie tėvai ar ne. Bet patenkinti tokioj situacijoj nebus nei vieni. Man savo sunkiai dirbančio vaiko būtų gaila. Kodėl jis turi aukoti savo sveikata dėl kažkokios tingines gerovės
Aš apskritai prieš tokį bendravimo būdą.forumas ne forumas,bet visi esam žmonės.tas įsikibimas į klešnę ,tai užknisantis.
O gal jo tokios pažiūros,gal jam tai patinka.prievartos nėra.gal jam norisi namų fėjos ,gal taip supranta šeimyninę laimę.koks durnius artų dėl tiesiog tinginės ,ne Lietuvos vyrų būdui.
Tai aš net rekomendacijos jokios nepažeidžiau.
Aplinkoje visi, kurie nuotoliniu dirba veda vaikus į daržus, nes nuotolinis nedera du mažo vaiko priežiūra ir nėra taip, kad nereiktų iki darbo ar klientų nuvykt. Kaikas iš dalies auklę samdosi.
Aš nesu tikra aš su savo keturnečiu galėčiau dirbt normaliai, o su mažesniais be šansų, nebent vaikui duot telefą ir filmukus per dienas žiūrėt, bet kiek taip galima? Gi ir valgyt pagamint, wc reikalai, užmigdyt pietų ir bent kiek užimt kažkuo, o kur dar tai susimušė, tai su broliu susipešė, o tam pamokos, tai mažas irgi negali šalia maltis.
GAILE*, 12 Gru 2020 - 14:39, parašė: Eik apsiverk gal, savo draskomoj sieloj 😀. Tiesa visada nepatogi, upsAš ne dėl savo,nesijaudink.buldogas tu kažkoks
Tai aš net rekomendacijos jokios nepažeidžiau.
Aplinkoje visi, kurie nuotoliniu dirba veda vaikus į daržus, nes nuotolinis nedera du mažo vaiko priežiūra ir nėra taip, kad nereiktų iki darbo ar klientų nuvykt. Kaikas iš dalies auklę samdosi.
Aš nesu tikra aš su savo keturnečiu galėčiau dirbt normaliai, o su mažesniais be šansų, nebent vaikui duot telefą ir filmukus per dienas žiūrėt, bet kiek taip galima? Gi ir valgyt pagamint, wc reikalai, užmigdyt pietų ir bent kiek užimt kažkuo, o kur dar tai susimušė, tai su broliu susipešė, o tam pamokos, tai mažas irgi negali šalia maltis.
Taip taip. Todel ir turim tai, ka turim.