Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

GAILE, realiai aš pati labiausiai nukenčiu šitoj situacijos, jei ką. O mb tiesiog itin patogu taip. Jam darbe stresų ir vertimosi per galvą per akis plius dar namas, tai kai naminiai ir vaikų reikalai ant mano galvos, jis dėl to labai laimingas. O dar ir namo tema būna kokį reikaliuką sutvarkau kai jis negali.

Bet, tai toks kompromisas atsižvelgus į visas aplinkybes.

O kaip kitiems iš šalies atrodo tai man giliai giliai dzin.

Atsakyti

Realybė sakai nepatogi.🤦‍♀️

Jei tai būtų tikras gyvenimas,nieks tavęs neklausytų,užtrenktų duris panosėj ir pasijuoktų.nieks nesuteiktų tau tokių galimybių prisikabint be pabaigos.tai čia ir atsigriebi,nes tokių galimybių gyvenime nieks neduoda.pamokslautoja didžioji.

Atsakyti

O gal jo tokios pažiūros,gal jam tai patinka.prievartos nėra.gal jam norisi namų fėjos ,gal taip supranta šeimyninę laimę.koks durnius artų dėl tiesiog tinginės ,ne Lietuvos vyrų būdui.

O gal jo tėvų kitokios pažiūros ir jiems tai nepatinka. 

Aš ne dėl savo,nesijaudink.buldogas tu kažkoks

Nu svarbu ne višta. 

Atsakyti

GAILE, realiai aš pati labiausiai nukenčiu šitoj situacijos, jei ką. O mb tiesiog itin patogu taip. Jam darbe stresų ir vertimosi per galvą per akis plius dar namas, tai kai naminiai ir vaikų reikalai ant mano galvos, jis dėl to labai laimingas. O dar ir namo tema būna kokį reikaliuką sutvarkau kai jis negali.

Bet, tai toks kompromisas atsižvelgus į visas aplinkybes.

O kaip kitiems iš šalies atrodo tai man giliai giliai dzin.

Tu išsukineji. Ne kartą rasei kad apie darbą negalvoji, karjera ir soc garantijis tau nerūpi. Tai gal nebevaidink čia kad nukenti ir dėl vyro darai viską. Joks čia ne tavo kompromisas. Gyveni šia diena ir tiek. Px tau to vyro gerove. Nebūtų šitas, kito panašaus paieškotum. Kas čia tėra pavaidint sex bomba, žymiai lengviau nei nuosekliai dirbt visą gyvenimą 

Atsakyti

Realybė sakai nepatogi.🤦♀

Jei tai būtų tikras gyvenimas,nieks tavęs neklausytų,užtrenktų duris panosėj ir pasijuoktų.nieks nesuteiktų tau tokių galimybių prisikabint be pabaigos.tai čia ir atsigriebi,nes tokių galimybių gyvenime nieks neduoda.pamokslautoja didžioji.

O tu kokias galimybes turi tikram gyvenimme? 🤣 visi turbūt tik ir laukia išskėstomis rankomis kol ateisi ir teiksiesi išmesti jų užauginta maistą bei paniekinti jų sunkų darbą. 

Atsakyti

Taip taip. Todel ir turim tai, ka turim. 

Na, žmonės negali mest darbų ir visų reikalų arba algos atiduot auklėms. Nieks nenori būt durnesni už kitus, dėl to ir neveikia tie esami ribojimai, o plius dalis tyčia nesilaiko jokio atsargumo.

Mb tėvai biškį iš plokščiažemių. Kaskart tenka telefu aiškintis kodėl vaikas į daržą neina, nes gi reikia.

Nors, pas mus mano mėgiamam Lidle jau lb.seniai gera kaukių kontrolė ir dezinfekuojasi rankas dauguma. Aš visada prieš ir po pardės ir kažkaip nieko toms rankoms. Gi neini kasdien. O pas mus dezinfekcinis ir prie durų, prie auto parkingo lifto dar nuo praeito karantino. 

Atsakyti

GAILE, tavo asmeninis streso lygis nesuteikia tau teisės taip pult žmonių. Jokios!

Visažiniškumas jopala.

Peržengi visas padorumo ribas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 gruodžio 2020 - 15:19

GAILE*, 12 Gru 2020 - 15:14, parašė: O tu kokias galimybes turi tikram gyvenimme? 🤣 visi turbūt tik ir laukia išskėstomis rankomis kol ateisi ir teiksiesi išmesti jų užauginta maistą bei paniekinti jų sunkų darbą.
Niekieno daržovių nemėtau,kas man jų nekiša Esu savo vietoj.
Atsakyti

Amadeja, todel, kad greiciausiai butum dabar nuotoliniu dirbus, vaiko darzan nevedus ir maziau zyliojus. 
Kad nuotoliniu dirba, tai nereiškia, kad vaiko į daržą neveda. Tai tik rekomendacija. Žinokit, izoliacijoj tėvai būna, o vaikus daržan veda.... Amadėja tikrai nieko nepadarė daugiau, ar blogiau, nei darome mes, ar visi kiti. Panos, perlenkiat. Aš tada sakydama, kad nevestų, sakiau, kaip savam žmogui, nes žinau, kad nedirba ir pnš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 12 gruodžio 2020 - 15:24

GAILE, tavo asmeninis streso lygis nesuteikia tau teisės taip pult žmonių. Jokios!

Visažiniškumas jopala.

Peržengi visas padorumo ribas.

Nevaidink aukos

Atsakyti

Niekieno daržovių nemėtau,kas man jų nekiša Esu savo vietoj.

Tai va ir kiti savo vietoj žinok, kai nekiša ko nereikia 

Atsakyti

Nesugebejimas dirbti is namu su 4 metu vaiku? Oho... tiesiog net neisivaizduoju. Sedetu, kaip pele man ir neciausketu. Bet as ir ne supermamyte. 

Atsakyti