Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O ko jau tu blogai nutekejai? Ko jau tas exas toks blogas buvo? Kai paskaitai, tai atrodo, kad su kokiu alkoholiku susidejus buvai... 

Bet tai kokia legenda sukurta.. :D​ 

Atsakyti

Jei aš būčiau turėjus proto neatsižvelgti, tai būtų buvę gerai. 

Tiesa, paskui į nieką neatsižvelgiau, už tai sakau ačiū pati sau.

Maniskiai tai buvo abejingi. Net nesigilino labai. 

Atsakyti

Papuošiau eglę jau. Norėjau, kad mb iliuminacijas pradėtų, bet anas tinginys. Neseksualus, anot kai ko. :D​ 

Atsakyti

Papuošiau eglę jau. Norėjau, kad mb iliuminacijas pradėtų, bet anas tinginys. Neseksualus, anot kai ko. :D​ 

Dirbtine puosei? 

Atsakyti

O ne del taves ir intemoros. Gal del tokiu kaip tik zmonija pasmerkta.

Gal galetum papasakot, koki geri tu, zmonijai teiki ir teikei per gyvenima?

Ar Bulgarijos siuksliu rinkimas tau cia tokia sventa aureole uzkabino? 

Atsakyti

Maniskiai tai buvo abejingi. Net nesigilino labai. 

oj, kaip aš buvau kontroliuojama, bet tik po to supratau, nes man atrodė, kad taip turi būti. Turėjau  polinkių į meną, bet ne, pasakė, kur stot, į kokį miestą. Praktiškai paskaičiavo. O aš kaip avelė vykdžiau ką liepė. Paskui sutikau mb, tai nelabai pritarė, nes visokių niuansų ten buvo. Bet jau čia tai neatsižvelgiau. O kad esu tėvų marionetė, tai būtent tada ir supratau.

Atsakyti
Nu bet kiek protingų knygučių liko neperskaityta per tą putų drabstymąsi...
Kai kurie Gailės pasisakymai itin šlykštūs.
O Amadejos jau 100 metų nesuprantu. Drožia čia ją už absoliučiai viską: nemoka vaiko grūdint, nemoka augint, neveža į ligoninę, neina dirbt, nuėjo žuvies nusipirkt ir t.t. O ji tik aiškinasi, teisinasi ir anei cypt. Bet ir pakančių žmonių yra...

Laukiu komendanto valandos ir greičiau.
Atsakyti

Aš pvz tuos 900 uždirbu,sunkiai,per visokias kančias,mokausi ištisai,įvaldau visokias programas, rašau planus ir t.t.mielai to nedaryčiau.ai,ką   jau viršaus gaunu irgi paimu😁 Nu čia,kaip blogiausia pasauly.😁 Gal geri neima.

Bet čia aš,amadėja gyvena savo gyvenimą,aš jai net gal truputį pavydžiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 12 gruodžio 2020 - 18:34

Dirbtine puosei? 

Šiais metais, taip. Natūrali  tiek ilgai neišbūtų, grindys šildomos, spygliai greit ima byrėti. Nebent  su vazonu kur parduodamos, bet irgi ne kas. Mažos, brangios. Pernai buvo natūrali, tai tiek aš norėjau ją išpašolvonint, jau  sausio pirmą rankos tiesėsi, o spyglius kasdien šlaviau. 

Atsakyti
Labas vakaras ponia rialina. Kiek suprantu velnias jusu dar nenusinese ,tai laukiat komendanto valandos. O kodel? Pas jus daug vilkolakiu naktim bastosi?
Atsakyti

Aj, dabar aš pati blogiausia, durniausia ir neatsakingisusia   :rolleyes:​ 

Tebūnie....

Amadėja, gi niekas nereikalauja iš tavęs ataskaitos, vos ne iki pajamų deklaracijos pateikimo.  Visai tu neturi teisintis ar darbo, ar pajamų dydžio klausimu.

aš tau sakiau visada, filtras turi būti bet kokiuose atviravimuose. :) 

Atsakyti

oj, kaip aš buvau kontroliuojama, bet tik po to supratau, nes man atrodė, kad taip turi būti. Turėjau  polinkių į meną, bet ne, pasakė, kur stot, į kokį miestą. Praktiškai paskaičiavo. O aš kaip avelė vykdžiau ką liepė. Paskui sutikau mb, tai nelabai pritarė, nes visokių niuansų ten buvo. Bet jau čia tai neatsižvelgiau. O kad esu tėvų marionetė, tai būtent tada ir supratau.

Mane tai kontroliavo tuk, kol mokykloj mokiausi. O paskui jau dzin. 

Atsakyti