O ko jau tu blogai nutekejai? Ko jau tas exas toks blogas buvo? Kai paskaitai, tai atrodo, kad su kokiu alkoholiku susidejus buvai...
Bet tai kokia legenda sukurta..
Maniskiai tai buvo abejingi. Net nesigilino labai.
oj, kaip aš buvau kontroliuojama, bet tik po to supratau, nes man atrodė, kad taip turi būti. Turėjau polinkių į meną, bet ne, pasakė, kur stot, į kokį miestą. Praktiškai paskaičiavo. O aš kaip avelė vykdžiau ką liepė. Paskui sutikau mb, tai nelabai pritarė, nes visokių niuansų ten buvo. Bet jau čia tai neatsižvelgiau. O kad esu tėvų marionetė, tai būtent tada ir supratau.
Aš pvz tuos 900 uždirbu,sunkiai,per visokias kančias,mokausi ištisai,įvaldau visokias programas, rašau planus ir t.t.mielai to nedaryčiau.ai,ką jau viršaus gaunu irgi paimu😁 Nu čia,kaip blogiausia pasauly.😁 Gal geri neima.
Bet čia aš,amadėja gyvena savo gyvenimą,aš jai net gal truputį pavydžiu.
Dirbtine puosei?
Šiais metais, taip. Natūrali tiek ilgai neišbūtų, grindys šildomos, spygliai greit ima byrėti. Nebent su vazonu kur parduodamos, bet irgi ne kas. Mažos, brangios. Pernai buvo natūrali, tai tiek aš norėjau ją išpašolvonint, jau sausio pirmą rankos tiesėsi, o spyglius kasdien šlaviau.
Aj, dabar aš pati blogiausia, durniausia ir neatsakingisusia
Tebūnie....
Amadėja, gi niekas nereikalauja iš tavęs ataskaitos, vos ne iki pajamų deklaracijos pateikimo. Visai tu neturi teisintis ar darbo, ar pajamų dydžio klausimu.
aš tau sakiau visada, filtras turi būti bet kokiuose atviravimuose.
oj, kaip aš buvau kontroliuojama, bet tik po to supratau, nes man atrodė, kad taip turi būti. Turėjau polinkių į meną, bet ne, pasakė, kur stot, į kokį miestą. Praktiškai paskaičiavo. O aš kaip avelė vykdžiau ką liepė. Paskui sutikau mb, tai nelabai pritarė, nes visokių niuansų ten buvo. Bet jau čia tai neatsižvelgiau. O kad esu tėvų marionetė, tai būtent tada ir supratau.
Mane tai kontroliavo tuk, kol mokykloj mokiausi. O paskui jau dzin.