Šiais metais, taip. Natūrali tiek ilgai neišbūtų, grindys šildomos, spygliai greit ima byrėti. Nebent su vazonu kur parduodamos, bet irgi ne kas. Mažos, brangios. Pernai buvo natūrali, tai tiek aš norėjau ją išpašolvonint, jau sausio pirmą rankos tiesėsi, o spyglius kasdien šlaviau.
Mes tai statom ten, kur radiatoriu nei matyt nesimato. Ir merkiam i vandeni. Tai gerai laikosi.
Akra, žinau, kad prisikalbu. Amžinai
O prie pandemijos, jei ir prisidėjau, tai tik į minusą.
Pvz., neužrašinėhau vaiko į miesto būrelį nes mačiau tendencijas dar rugsėjo vidury, nors vasarą buvau nutarus, kad sportuot jam reik būtinai.
Sportuot reik butinai visiems. Galima ir be bureliu tai daryt.
Tą ir darom. Geriausia veikia žaidimo forma
Aš net pati su šokdyne šokinėjau. Darėm varžybas
Gauna tų nuotolinių užduočių visai smagių
Fizinės veiklos prasme, tai laukiu namo. Nes ten net norint nebus įmanoma nejudėt ir lauke nebūt. Ir vaikans darbų apsčiai
Vat čia ir esmė, kad žmonės daro ką nori, o ne kas rekomenduojama. Kol netampa privaloma ir baudžiama, patys ne susivokia
Už tai man ir keista, kad valdžia ne griežtina priemonių. Matyt visai chana valstybei būtų.... Nu, matysim, ką sakys rytoj, ar pirmadienį. Išrinktoji valdžia sakė, vakar, kad savaitgalį dirbs ir priims neatidėliotinai sprendimus.
Už tai man ir keista, kad valdžia ne griežtina priemonių. Matyt visai chana valstybei būtų.... Nu, matysim, ką sakys rytoj, ar pirmadienį. Išrinktoji valdžia sakė, vakar, kad savaitgalį dirbs ir priims neatidėliotinai sprendimus.
Kadangi zmonems patiems nedaeina, ir kvaila buvo tiketis, kad daeis, tai seniai reikejo daryt.
Nzn, čia kažkoks nesuvokianas ištizimas. Pilna draugių turiu auginančių mažus vaikus, vienišų mamų. Nu nėra nei vienos tokios pereksles realybėj, kur nesugebėtų dirbt tuo pačiu. Čia tik forumuose tokiu matau, rimtai
O man įspūdis susidaręs, kad retai kas dirba nuotoliniu kartu su vaiku namuose...
Papuošiau eglę jau. Norėjau, kad mb iliuminacijas pradėtų, bet anas tinginys. Neseksualus, anot kai ko.
![]()
Aš pasipuošiau irgi ką tik keni vazonelyje. Dar rytoj darbe laukia didelė egle, kurią planavom namo, bet nieks neatkelia vazono ir negali uznest į 5 a 🤣. Nusipirkom is medelyno su dideliu šaknynu, tipo kad prigytu gerai sodyboj po to
Aš pvz tuos 900 uždirbu,sunkiai,per visokias kančias,mokausi ištisai,įvaldau visokias programas, rašau planus ir t.t.mielai to nedaryčiau.ai,ką jau viršaus gaunu irgi paimu😁 Nu čia,kaip blogiausia pasauly.😁 Gal geri neima.
Bet čia aš,amadėja gyvena savo gyvenimą,aš jai net gal truputį pavydžiu.
Bet tai tavo alga vien tokia? Vaiko pinigai dar 300, nuomoji irgi ten kažką už 300. Plius vyras yra vaikų tėvas ir juos išlaiko be antstolių. Tai nelygintinos net pajamos ir galimybes oriai jaustis
Gaile, tu savo krome puosi egle?
Nebūtų chana jei neleistų lakstyt visur kur užplaukia. Darbas, parduotuvė 2 k savaitej vienam šeimos nariui, gydymo įstaiga. Jokių Akropoliu, susibūrimu, greit pasikeistų padėtis. Ivedi nepaprastaha padėtį, patruliuoja kariuomenė, kuri db visiškai nieko neveikia. Sūnus sakė visi laukia kol duos jiems tokio darbo, nes db nei pratybų, nei ką veikt ten. Trinasi be prasmės