Gaile, tu savo krome puosi egle?
Teks 😂. Neplanavau, bet ką db su ja darysi 🤣. Vis pasidžiaugsiu kelis kartus savaitej. Ir pacientams bus gražiau
Už tai man ir keista, kad valdžia ne griežtina priemonių. Matyt visai chana valstybei būtų.... Nu, matysim, ką sakys rytoj, ar pirmadienį. Išrinktoji valdžia sakė, vakar, kad savaitgalį dirbs ir priims neatidėliotinai sprendimus.
Turėsim visišką uždarymą nuo 1ad. ir turbūt plius komendanto valandą bent nuo antradienio.
*** Sėlija, 12 Gru 2020 - 18:37, parašė: Mes tai statom ten, kur radiatoriu nei matyt nesimato. Ir merkiam i vandeni. Tai gerai laikosi.Mano mama pasakojo,kad yra tradicija nemerkt į vandenį,nes jei eglutė pražys ,tai kas nors nors mirs šeimos kitais metais ,sakė,kad taip ir buvo.aišku,kad nesąmonė,bet kai įstrigo man,tai suvisam. Vaikystės fobija.
GAILE*, 12 Gru 2020 - 19:01, parašė: Aš pasipuošiau irgi ką tik keni vazonelyje. Dar rytoj darbe laukia didelė egle, kurią planavom namo, bet nieks neatkelia vazono ir negali uznest į 5 a 🤣. Nusipirkom is medelyno su dideliu šaknynu, tipo kad prigytu gerai sodyboj po to Bet tai tavo alga vien tokia? Vaiko pinigai dar 300, nuomoji irgi ten kažką už 300. Plius vyras yra vaikų tėvas ir juos išlaiko be antstolių. Tai nelygintinos net pajamos ir galimybes oriai jaustisTaip.mano alga tokia.
Mano mama pasakojo,kad yra tradicija nemerkt į vandenį,nes jei eglutė pražys ,tai kas nors nors mirs šeimos kitais metais ,sakė,kad taip ir buvo.aišku,kad nesąmonė,bet kai įstrigo man,tai suvisam. Vaikystės fobija.
Nesu macius prazydusios eglutes, o merkiam visa gyvenima.
Bet Gaile, kas garantuotas, kad tu galūmai neplatini infekcijos, ar TB, ar pvz aš, ar dar kažkas kitas. Mes visos gal platinam infekciją....
tai nei vienas negarantuotas. bet kiti bent jau stengiasi nesivalkioti, vaikų niekur neleidžia ir pan.
o čia žmogus viena kalba kitą daro
Bet Gaile, kas garantuotas, kad tu galūmai neplatini infekcijos, ar TB, ar pvz aš, ar dar kažkas kitas. Mes visos gal platinam infekciją....
Jei ir platinam, tai pasigavom tik per neisvengiamus kontaktus.
As, pvz. neatmenu, kada parduotuvej buvau, vienas MB apiperka. Ir jei ka pamirstam, tai apsieinam. Isvis darbas- namai kursuoju. Nu ir iki terminalo lauke, kur dovanas susipirkau ir issiunciau.
GAILE*, 12 Gru 2020 - 19:14, parašė: Nu tai 3 k didesnė nei amadejos.Bet Amadėja gyvena ramiai,aš ištisai dirbu.nuo 7 ryro iki 10 vakaro. Vienintelė dieną leidžiu sau nieko nedaryt,tai šeštadienis.Rytoj turiu parašyt protokolą,paruošt skaidres,kahootą,nes ateis į klasės valandėlę direktorė,pirmadieni mokymai ten kažkokie,kaip kurt interaktyvius testus ir juos reiks sukurt,ne šiap prisijungt,kad būtų pliusiukas uždėtas.Pgl idėją jau šiandien turėjau dirbt,bet juk tik vakar baigiau,man nors truputuką reik atitrūkt.