Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O iš jo retorikos, iš to, kad preciziškai žiūri, kurios šventės pagal tą sutartį priklauso pas jį ir kurie savaitgaliai, tai akivaizdu, kad žmogus pasikonsultavęs yra. O ten numatyta porinių metu atitinkamos šventės pas vieną, neporinių pas kitą. Kaip ir savaitgaliai porinių sav.pas vieną, o neporinių pas kitą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 gruodžio 2020 - 17:27

Tai bijok toliau. Tai be abejo žymiai svarbiau už covid grėsmę tavo šeimos sveikatai 

Atsakyti

Kur tu suprasi, gi nežinai nei teoriškai nei praktiškai, nei advokato klausei.

Na, kad teismo nutartis privaloma, tai aš ir pati suprantu ir visi vienbalsiai tą patvirtina. 

Ko būtent man pas tą advokatą dabar? 

Atsakyti

Tai bijok toliau. Tai be abejo žymiai svarbiau už covid grėsmę tavo šeimos sveikatai 

Prie ko čia baimė??? 

Yra tvarkos ir jų reik laikytis, o dėl covid laukiu išaiškinimo normalaus ar skiriasi nuo praktikos pirmojo karantino metu kai karantinas nei jokių teisių, nei pareigų nepilnamečių vaikų atžvilgiu nepanaikino.

Atsakyti
Kai pagalvoji ,tai ir mano su ex namu ukis kartais budavo labai teritoriskai platus.
Zodziu ,atsipalaiduokit .Vsio zakono.
Atsakyti

Kad išaiškintu viską ko nesuvoki. Ty kas tau, bus, jei nesilaikysi kažkokiu punktų kartais. Kokia reali atsakomybe ir galimybes. Kokios priemonės gintis. 

Dar būtų tau padėjęs nenuleisti tu kelių stuku alimentų. Dar būtų parašęs skundą dėl vengimo išlaikyt kai jis nemokėjo. Dar kreipiasis į teismą dėl teroro, lindimo į privačią nuosavybe, vaikų gąsdinimo, ir pan. Dar būtum daug suraupius nemokėdama exui už pramogas ir veiklas vaikui, kai jis reikalavo. Ir tt.

Nu bet tu geriau žinai. 

Nors aš manau kad tau tiesiog patinka tas exo dėmests ir tiek.

Atsakyti

Prie ko čia baimė???  Yra tvarkos ir jų reik laikytis, o dėl covid laukiu išaiškinimo normalaus ar skiriasi nuo praktikos pirmojo karantino metu kai karantinas nei jokių teisių, nei pareigų nepilnamečių vaikų atžvilgiu nepanaikino.
Niekas, joks exas, jokios sutartys manęs nepriverstų rizikuot šeimos sveikata vien dėl exo noro paimt vaiką per Kalėdas. Nes aš jo nebijau. Net nesivarginciau niekur kreiptis, fucka jam ant durų nupiešciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 14 gruodžio 2020 - 18:00

Niekas, joks exas, jokios sutartys manęs nepriverstų rizikuot šeimos sveikata vien dėl exo noro paimt vaiką per Kalėdas. Nes aš jo nebijau. Net nesivarginciau niekur kreiptis, fucka jam ant durų nupiešciau

Tu tu tu. O Amadėja ne tu.

Atsakyti
Gaile, atvesk, gyvena jie ten kaip jiems patinka. Na christianija tokia,ir ka tu jiems. Komuna. Nors christinianija man labiau patinka.
Atsakyti

Tu tu tu. O Amadėja ne tu.

Taip. Tas tiesa. Bet stiprybė - ugdomas reikalas. Tik noro  reikia

Atsakyti

Gaile, atvesk, gyvena jie ten kaip jiems patinka. Na christianija tokia,ir ka tu jiems. Komuna. Nors christinianija man labiau patinka.

Aha, pritariu. Manau jiems patinka taip. Čia tas adrenalinas matyt gerai suveikia, nereik nei swingeriu baliuku 🤣

Atsakyti

Aj, tai Gailei jai nepatinkantys teisės aktai negalioja :)

Atsakyti