Jei tu būtum he višta, seniai bent su advokatų pagalba būtum sutvarkius tą erelį. Ir nieko tau nenutiktų dėl to neteisėtai, absoliučiai nieko. Bet tau priimtina tikėt kvailais gąsdinimais. Tai tebūnie. Užjaučiu aš tave dėl būsimos vaiko paauglystės.Na, jis gali pasiimti iš teismo vykdomąjį raštą ir kreiptis į antstolius turbūt, o aš nevykdydama teisėto reikalavimo galiu gauti baudą. Alimentų momėjimas tik viena iš sutarties sąlygų ir įsipareigojimų.
Prie pašto eilės lauke gal 30 žmonių. Patariu arba kurjeriu arba pastomatu siust
Nesuprantu. Gal dabar, gal bijo, kad uždarys, nes pas mus max kokie 5 būna. Iki 5.
Gaile, nu tu duodi. Pirmiausia koneveiki, kad elgiuosi teisėtai ir teisingai ir ragini pažeist teisės normas, o po to dar šaipaisi.
Na, jis gali pasiimti iš teismo vykdomąjį raštą ir kreiptis į antstolius turbūt, o aš nevykdydama teisėto reikalavimo galiu gauti baudą. Alimentų momėjimas tik viena iš sutarties sąlygų ir įsipareigojimų.
Tu suprask, kreiptis į antstoli brangu. Lb brangu. Ir nesiima antstoliai tokių nesąmonių praktiškai niekad. Baudą irgi duoda teismas, neantstolis. Teismai trunka po kelis metus. Jis turi tą teismą laimėt pirma. Tai irgi brangu. Neapsimokėtų niekam. Advokato tau reikia jau seniai, tu tiki visokiais lievais gąsdinimais. Realybėj tai neveikia niekada.
Nx pasiuntei, duris užtrenkei ir baigta. Gali draskytis ten kiek nori, nieko nepakeis jis taip greit ir pigiai
Tu suprask, kreiptis į antstoli brangu. Lb brangu. Ir nesiima antstoliai tokių nesąmonių praktiškai niekad. Baudą irgi duoda teismas, neantstolis. Teismai trunka po kelis metus. Jis turi tą teismą laimėt pirma. Tai irgi brangu. Neapsimokėtų niekam. Advokato tau reikia jau seniai, tu tiki visokiais lievais gąsdinimais. Realybėj tai neveikia niekada.
Nx pasiuntei, duris užtrenkei ir baigta. Gali draskytis ten kiek nori, nieko nepakeis jis taip greit ir pigiai
Tai teismo yra patvirtintas tas grafikas kaip ir alimentai. O pasiimti vykdomąjį raštą išvis nieko nekainuoja gi.
Prie pašto eilės lauke gal 30 žmonių. Patariu arba kurjeriu arba pastomatu siust
tai visada pastomatu. Tik dukrai pastu siunciu.
Nesisaipau. Stebiuosi is tokio neapsakomo naivumo. Ir iš nenuovokumo, kad tam ir yra teisininkai, kad spręstų bėdas, kurių pati nesugebiVisų pirma aš nenoriu prisidaryti bėdų, kurias reiktų spręsti. Šiuo metu jų nėra. Man kaip ir kas yra viskas gi tinka (teisine prasme bent).
Uz nevykdyma teismo nuodprendzio Amadeja ir tures tam antstoliui su
Tai teismo yra patvirtintas tas grafikas kaip ir alimentai. O pasiimti vykdomąjį raštą išvis nieko nekainuoja gi.
moket, o ne exas.
Uz nevykdyma teismo nuodprendzio Amadeja ir tures tam antstoliui su moket, o ne exas.Būtent. Aš nesuprantu kaip galima tokias nesąmones patarinėt.
Nors neturėtų būt labai brangu. Dėl alimentų man būtų kainavę virš 100, bet ten.procentas nuo sumos.
Uz nevykdyma teismo nuodprendzio Amadeja ir tures tam antstoliui su
moket, o ne exas.
Ne, antstolis neskiria baudų. Tik teismas. Ir sumokėt turi besikreipiantis. Kuris paskui gali privačiai vėl teisme bandyt issiieskot antstolio išlaidas. Nėra viskas taip paprasta, bet amadeja netiki, nežino jk nieko, tik googlina kažką, užuot professionaliai konsultavusis. Bet jau nesistebiu. Ji visada teisi jaučiasi. Toks bukas užsispyrimas. Ir nesvarbu nei vaiko gerove, nei šeima, nei sveikata niekieno, svarbu jaustis teisiai. Čia jos vertybinis pamatas.
Tad tikrai mes čia veltui aušinam pirštus.