Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aj, o į privačią nuosavybę jis galėjo lįst, nes ten jo vaikas gyvena. Tą policininkai sakė. Ir filmuot galėjo. Tai Alta lb.netgi teisi dėl komunos :) 

Atsakyti

Aj, tai Gailei jai nepatinkantys teisės aktai negalioja :)

Niekas negalioja kas kenkia man ir mano vaikams. 

Atsakyti
Va matot , as cia teisiausia. Drakonas mire, Tegyvuoja drakonas. Jauciu ,kaip spausiu ugnies kamuoli tuoj biggrin.gif
Atsakyti

Aj, o į privačią nuosavybę jis galėjo lįst, nes ten jo vaikas gyvena. Tą policininkai sakė. Ir filmuot galėjo. Tai Alta lb.netgi teisi dėl komunos :)

Tai valio. I savo lovą dar ji Priimk. Ir į pirtį. Nereiks xxxsuose ieškot nieko 🤣

Atsakyti

Va matot , as cia teisiausia. Drakonas mire, Tegyvuoja drakonas. Jauciu ,kaip spausiu ugnies kamuoli tuoj biggrin.gif

Taip. Tikrai 

Buvau pamiršus apie rūbelius kur amadeja rinko exo dvynukams 🤣. Nugi taip elementaru viskas iš tikro. Visai čia tie visi vaikai niekam nerūpi, pretekstas bendravimui ir tiek 

Atsakyti

Rankų darbo dovanėle Snd gavau. Nu pasaka, kaip skanu 

Atsakyti

Na, su jo žmona, tai aš bendraut mielai, bet su exu nu ačiū 🤣

Atsakyti

Tai kad bendrauji gi su juo ir mėgaujiesi, nepaneigsi 🤣

Atsakyti

5ta knyga šį gruodį pradėta 👍

Atsakyti

Tai kad bendrauji gi su juo ir mėgaujiesi, nepaneigsi 🤣

Jojo, kaifuoju tiesiog 😃

Atsakyti

Bet is tikruju, Amadeja, tu gi matai, kad su juo konfliktai nesibaigia, ir nesibaigs. Tikrai butu naudinga pasikonsultuoti ir zinoti, kas galima, kas ne, ka jis turi teise, ko ne. 

Atsakyti

Bet is tikruju, Amadeja, tu gi matai, kad su juo konfliktai nesibaigia, ir nesibaigs. Tikrai butu naudinga pasikonsultuoti ir zinoti, kas galima, kas ne, ka jis turi teise, ko ne. 
Tai aš jau žinau. Kas buvo neaišku, išsiaiškinau. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 gruodžio 2020 - 20:07