Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Net antakiu nespeja gerai nudazyt. 

Blakstienas spėtų nudažyt

Atsakyti

Blakstienas spėtų nudažyt

Ne, nes vien dažai turi 10 min veikt ant blakstienų. O dar sumaišyti, užtepti, po to nuplauti, pinigus paimti. Ir juk su antakiais praktiškai visad dažo. Dar pesioja. Be šansų 

Atsakyti

Jus man paaiskinkit, kokias paslaugas iki 15 min. speja atlikti grozio salonai? 

Nusipirkti gaminių pvz. Aš perku, užtrunku 10 min.

Bet čia absurdas, žinoma. Niekas nelaikys grožio salonų atidarytų dėl tokių dalykų.

Atsakyti

Net antakiu nespeja gerai nudazyt. 

as kur einu dazyt antakiu, tai klientui skiriama 20min. Tai biski paskubes, spes ir per 15 :)

Atsakyti

o sakykit, cia tiesa, kad maximose ir pan. zada stop juosta aptvert ne maisto skyrius? Ar cia vel samokslo teorijos?  :hmm:​ 

Atsakyti

o sakykit, cia tiesa, kad maximose ir pan. zada stop juosta aptvert ne maisto skyrius? Ar cia vel samokslo teorijos?  :hmm: 

Tokiuosi taip ir bus. Tik būtinos prekės. Kad neliktų ekskursijų po rankšluosteliu ir indų skyrius

Atsakyti

Latvijoje taip ir yra

Atsakyti

Kažkodėl atrodo,kad ne.

O lidle kaip?netikiu,kad nevežtų,nes jau yra lankstinuke kas nuo ketvirtadienio.

Atsakyti

Latvijoje taip ir yra

bet kiek suprantu, taip tik savaitgali? Kiba dabar eit prisipirkt sampunu ir tamponu?

Atsakyti

Man tai įdomu kaip du technine apžiūra bus. Nes ketvirtadienį mūsų vabalas užrašytas auto ekspertizei. Tai jei nepriims, nzn ką daryt, regitra neregistruoja be ekspertizės 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 14 gruodžio 2020 - 22:05

bet kiek suprantu, taip tik savaitgali? Kiba dabar eit prisipirkt sampunu ir tamponu?

O tu jų negali nusipirkt internetu? Iš martinos, drogo, eyrovaistines ir tt?

Be to manau tokios prekės bus priskirtos butinosioms 

Atsakyti

O tu jų negali nusipirkt internetu? Iš martinos, drogo, eyrovaistines ir tt?

Be to manau tokios prekės bus priskirtos butinosioms 

tai kad perpildyti pastomatai ir visokios barboros jau keliom dienom uzrezervuotos.

Atsakyti