*** Sėlija, 14 Gru 2020 - 22:38, parašė: Manau, higienos prekes paliks.Tai gal dar šnapso neparduos.čia mano vyrui klausimas iškilo dabar😁
Tai gal dar šnapso neparduos.čia mano vyrui klausimas iškilo dabar😁
Na, jau iki tiek tai gyventojų nenuskriaus, gali būti tikra. Būtų sukilimas.

Jei jau liberaliai tai reiktu visus karbauskio draudimus atsaukt dar siandien ir sumazint kaina. Ir isvis viska leist. Va tada zmones rimtai issigastu ir susimastytu ,bent senesniems savisaugos instinktas gal isijungtu.
Aš tai iš tų, kur tikiuosi, kad alkoholio tas valandas visokias atšauks. Retai aš ką perku, nu bet užknisa, kad yra kažkoks ribojimas.
Geriausiai tai Latvijoj prieš porą metų. Jau link nakties sugalvojom nusipirkt alaus. MB bijojo imt, tipo gi nenusipirksi. Nu sakau, čia gi LATVIJA. IMAM! O tas lyg nejaukiai jautėsi, lyg tokia kaip baimė 😄😄😄 Drąsinau jį, sakiau žiūrėk ir kiti turi Pasiėmėm ir žiūūūrėjom, kas bus. O gi nieko. Nusipirkom, išėjom, kaip balti žmonės. Tikrai fainiau, kai ne kažkokioj priežiūroj gyveni.
Labas rytas.
Aš tai iš tų, kur tikiuosi, kad alkoholio tas valandas visokias atšauks. Retai aš ką perku, nu bet užknisa, kad yra kažkoks ribojimas.
Geriausiai tai Latvijoj prieš porą metų. Jau link nakties sugalvojom nusipirkt alaus. MB bijojo imt, tipo gi nenusipirksi. Nu sakau, čia gi LATVIJA. IMAM! O tas lyg nejaukiai jautėsi, lyg tokia kaip baimė 😄😄😄 Drąsinau jį, sakiau žiūrėk ir kiti turi
Pasiėmėm ir žiūūūrėjom, kas bus. O gi nieko. Nusipirkom, išėjom, kaip balti žmonės. Tikrai fainiau, kai ne kažkokioj priežiūroj gyveni.
Labas rytas.
Bet ten iki 10, ne visą parą, kaip pvz Italijoj 🤣
Dieve Dieve,dorybe tu dorybe,dorybių karalienė😁
Nea, as amzinai izeista suvargusi vireja.
Acqua Alta, 15 Gru 2020 - 08:48, parašė: Nea, as amzinai izeista suvargusi vireja.Nu ką padarysi,turi problemą.
Man tai netrukdo,neapsimetinėsiu,kad esu abstinentė.tikrai ne,bet puikiai žinau iki kada galiu gaut tos savo Vorutos .ir jokių pasimetimų kitose šalyse nebuvo,nes greit išsiaiškinu kokios ten taisyklės. Gal net sveikintinas dalykas,gal kažkam lašą kepenų išsaugojo ,o gal ir nesuvažinėjo sekmadienio vakarą ko nors,nes negavo išgert.kažkur kažkas susitaupė.