Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kažkodėl atrodo,kad ne.

O lidle kaip?netikiu,kad nevežtų,nes jau yra lankstinuke kas nuo ketvirtadienio.

Tai jei ne, apribojimai bus nepakankami, infekcija plis, apribojimus didins. Aš tai už tai, jog kalt iškart griežtus. Ir sumažės atveju tada greit. Nes kitaip tampysimes iki pavasario 

Atsakyti

tai kad perpildyti pastomatai ir visokios barboros jau keliom dienom uzrezervuotos.

Nu vaistinėse bus tokių prekių vistiek, bet kokiu atveju 

Atsakyti

O tai šampūnas ir tamponai kažkoks netikėtas pirkinys? 🤣 gi čia suplanuoti prieš mėnesį galima 

Atsakyti

Man dėl lidlo klausimas iškilo.nes ten visi lekia per naujus užvežimus.šiandien važiavom apsipirkt būtent į lidlą,nes pirkom drakoniukui ten dailininko lagaminą kalėdoms.

Atsakyti

Nu vaistinėse bus tokių prekių vistiek, bet kokiu atveju 

tai, kad i vaistines po kokius 2-3 zmones leidzia, jau dabar eiles..o tai jei dar ten muila reiks pirkt...po kiek valandu i ta vaistine ieisi...Butu nelogiska higienos prekes priskirt  prie nebutinu. Indus, drabuzius tai suprantu.

Atsakyti

O tai šampūnas ir tamponai kažkoks netikėtas pirkinys? 🤣 gi čia suplanuoti prieš mėnesį galima 

menesiui gal ir galima...o jei karantinas iki vasaros? neprisipirksi pusei metu...

Atsakyti

menesiui gal ir galima...o jei karantinas iki vasaros? neprisipirksi pusei metu...

Neturėtų būt iki vasaros. Skiepai jau sukurti

Atsakyti

Man dėl lidlo klausimas iškilo.nes ten visi lekia per naujus užvežimus.šiandien važiavom apsipirkt būtent į lidlą,nes pirkom drakoniukui ten dailininko lagaminą kalėdoms.

Tikiuosi uždarys tuos lidlo skyrius. Nes gaunasi nesąžininga konkurencija su mažom įmonėm, kurios negali gyvai dirbti. Aplamai turėtų ir iš pardavimus ne internete drausti 

Atsakyti

as kur einu dazyt antakiu, tai klientui skiriama 20min. Tai biski paskubes, spes ir per 15 :)

tai taip ir nudazys. Man 15 min. reikia, kad dazai isbutu, nes mano stori plaukai.

Atsakyti

Vaistines paduos daugiau sampunu, balzamu, greit sita rinka perims. 

Atsakyti

Netikiu,kad šampūno nenusipirksim.tai negi žmonės vaistinėse dėl muilo grūsis.

Atsakyti

Manau, higienos prekes paliks. 

Atsakyti