Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai dabar nei pirčių,nei jūrų.

DABAR ir nedažau 🤣

Bet gal bus dar aktualu kažkada. Tikiuosi 😂

Atsakyti

Mano labai šviesios blakstienos. Tai su tušu lievai gaunasi. 100kar geriau nusidažyt chemiškai

Atsakyti

Mano labai šviesios blakstienos. Tai su tušu lievai gaunasi. 100kar geriau nusidažyt chemiškai

Nusipirk dažų ir oksidanto. Maža teptuką. Sumaišai pagal instrukciją.

Patepi storai 1 paaki riebiu kremu, vazelinu ar kokia paakių kauke. Prilipdai per pusę perkirpta vatos diskelį po apatinėm blakstienom. Užsimerkti. Užtepti dažus ant blakstienų. Ant voko uždėt vatos diskelį, pirštais palaikyt 10 min. Nuplauti dideliu kiekiu vandens.

Pakartot su kita akimi 

Atsakyti

Jokio vaško depiliacijai nenaudoju, esu bandžius ir salone, ir savarankiškai,  eina sau. Dar ir aparatą turiu, nuo kurio mane yra išbėrę, plaukų folikulai kažkaip supūliavo net. Nesu gauruota,  naudoju švelnų ružavą skustuvėlį. Dzin.

Atsakyti

Jokio vaško depiliacijai nenaudoju, esu bandžius ir salone, ir savarankiškai,  eina sau. Dar ir aparatą turiu, nuo kurio mane yra išbėrę, plaukų folikulai kažkaip supūliavo net. Nesu gauruota,  naudoju švelnų ružavą skustuvėlį. Dzin.

Man irgi perdaug skausminga. Be to, turi laukt, kol ataugs, kad vel depiliuot. Man geriau peiliukais. 

Atsakyti

Man irgi perdaug skausminga. Be to, turi laukt, kol ataugs, kad vel depiliuot. Man geriau peiliukais. 

Neskausminga po kelių kartų. Ataugimas reikalingas, bet žinok reti atauga paskui. Kas 20tas plaukas gal, tai nesimato to ataugimo 

Atsakyti

Patiko rasta citata:

"Geriau prarast vienas Kaledas  gyvenime, nei prarast gyvenima del vienu Kaledu." 

Atsakyti

Įvaldziau 2 namines žąsis ir 2 naminius broilerius. Badas negresia tikrai 😂

Atsakyti

Vt dar vis nežino kaip teisingai :)

Tiek, kad jų teisininkė papasakojo kaip pirmo karantino metu mama gavo baudos po 300eur už kiekvieną neleistą dieną būt tėvui su vaikais. Teismas priteisė. 

O realiai tai užknisa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 gruodžio 2020 - 16:41

O po to stebimasi kodėl žmonės elgtis nemoka

Atsakyti

Vt dar vis nežino kaip teisingai :)

Tiek, kad jų teisininkė papasakojo kaip pirmo karantino metu mama gavo baudos po 300eur už kiekvieną neleistą dieną būt tėvui su vaikais. Teismas priteisė. 

O realiai tai užknisa.

Karantino isakymai yra auksciau uz visus kitus. Gi jie laikini. 

Atsakyti

Karantino isakymai yra auksciau uz visus kitus. Gi jie laikini. 
O vat nifiga, pasirodo. Nepaprastos padėties atveju būtų taip.

Laikinumas niekaip nėra teisinės viršenybės kriterijus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 gruodžio 2020 - 17:02