O tai dažniau pešiojant nebe taip giliai auga?
Taip, galima ir taip pavadint 🤣. Plauko svogūnas tampa silpnesnis, pars plaukas plonesnis. Gi tas pats su bet kokios vietos depiliacija vyksta.
Nesąmonė nemokėt susitvarkyti pačiai. Viską galiu pasidaryti pati, ir plaukus išmokau dažyti, ir antakius beigi blakstienas, susitvarkyti nagus ir ragusAš irgi moku pasikirpt, bet vat plaukų spalva dažant pačiai gaunasi neprognozuojamaKo nemoku pati, tai apsikirpti, bet galima kažkaip apsiskabyt su kažkieno pagalba, ypač jei ilgesni plaukai ir jų iškarpinėti nereikia. Tą ir esu dariusi per pirmą karantiną. Nepasakyčiau, kad labai gražiai išėjo, bet pakenčiamai.
Mane tai Gaile uzvede, kai rase kazkada, kad blakstienas dazosi. Tai susipirkau ir pabandziau. Pirmakart gavosi antakiai nepakankamai. Supratau, kad reik uzdazyt placiau, nes i oda neisigeria. Antrasyk gavosi gerai. Ne sventieji puodus lipdo.
Dar siūlau išmokt sau blauzdas depiliuot kasetiniu vašku 😀, nes tikrai paprasta, maža investicija ir efektyvu lb
Tai,o kam sugalvotas blakstienų tušas?
Sugalvotas tam, kad dažyti ten kur negauna akys drėgmės. Nes pirty, jūroj, pliaže ir tt tušas nepraktiška. Namie nepraktiška, patrinti akių negali. Ir pan. Aš pvz visada nusidažau blakstienas chemiškai prieš atostogas. Ir lafa, net nesivezu į keliones jokios makiažo priemonės
GAILE*, 16 Gru 2020 - 15:05, parašė: Sugalvotas tam, kad dažyti ten kur negauna akys drėgmės. Nes pirty, jūroj, pliaže ir tt tušas nepraktiška. Namie nepraktiška, patrinti akių negali. Ir pan. Aš pvz visada nusidažau blakstienas chemiškai prieš atostogas. Ir lafa, net nesivezu į keliones jokios makiažo priemonėsTai dabar nei pirčių,nei jūrų.