Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tai dažniau pešiojant nebe taip giliai auga?

Taip, galima ir taip pavadint 🤣. Plauko svogūnas tampa silpnesnis, pars plaukas plonesnis. Gi tas pats su bet kokios vietos depiliacija vyksta.

Atsakyti

Nemoku ir nenoriu mokėt, kai reikia pasidarau kažkur, o jei negalima - nu čia gi ne maistas, galima ir apsieit. 

Atsakyti

Nesąmonė nemokėt susitvarkyti pačiai. Viską galiu pasidaryti pati, ir plaukus išmokau dažyti, ir antakius beigi blakstienas, susitvarkyti nagus ir ragus :) Ko nemoku pati, tai apsikirpti, bet galima kažkaip apsiskabyt su kažkieno pagalba, ypač jei ilgesni plaukai ir jų iškarpinėti nereikia. Tą ir esu dariusi per pirmą karantiną. Nepasakyčiau, kad labai gražiai išėjo, bet pakenčiamai.
Aš irgi moku pasikirpt, bet vat plaukų spalva dažant pačiai gaunasi neprognozuojama  :D Kirpykloj dažausi sruogom, pati to nemokum Bet aš šiaip į kirpyklą einu 2-3 kartus per metus tik. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 gruodžio 2020 - 14:51

Mane tai Gaile uzvede, kai rase kazkada, kad blakstienas dazosi. Tai susipirkau ir pabandziau. Pirmakart gavosi antakiai nepakankamai. Supratau, kad reik uzdazyt placiau, nes i oda neisigeria. Antrasyk gavosi gerai. Ne sventieji  puodus lipdo. 

Dar siūlau išmokt sau blauzdas depiliuot kasetiniu vašku 😀, nes tikrai paprasta, maža investicija ir efektyvu lb

Atsakyti

Sau pesiojant neskauda. O kai kitas tai skauda. 

Man skauda juodai. Porą išsipešiau ir galvoju nu nx taip kankintis 🤣

Atsakyti

Dar paprasčiau kojas nusiskust .

Atsakyti

Va blakstienas dažyt būtų aktualu, nes jos greit spalvą praranda  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Dar paprasčiau kojas nusiskust .

Tai ir antakius gali skųsti. 

Pasirinkimo klausimas. Nuo vaško 2 sav oda būna švelni, neatauga, o darbo ne kažką daugiau nei su peiliukais, kai igundi 

Atsakyti

Va blakstienas dažyt būtų aktualu, nes jos greit spalvą praranda  :rolleyes: 

Easy

Atsakyti

Amadėja*, 16 Gru 2020 - 14:55, parašė: Va blakstienas dažyt būtų aktualu, nes jos greit spalvą praranda :rolleyes:
Tai,o kam sugalvotas blakstienų tušas?
Atsakyti

Tai,o kam sugalvotas blakstienų tušas?

Sugalvotas tam, kad dažyti ten kur negauna akys drėgmės. Nes pirty, jūroj, pliaže ir tt tušas nepraktiška. Namie nepraktiška, patrinti akių negali. Ir pan. Aš pvz visada nusidažau blakstienas chemiškai prieš atostogas. Ir lafa, net nesivezu į keliones jokios makiažo priemonės 

Atsakyti

GAILE*, 16 Gru 2020 - 15:05, parašė: Sugalvotas tam, kad dažyti ten kur negauna akys drėgmės. Nes pirty, jūroj, pliaže ir tt tušas nepraktiška. Namie nepraktiška, patrinti akių negali. Ir pan. Aš pvz visada nusidažau blakstienas chemiškai prieš atostogas. Ir lafa, net nesivezu į keliones jokios makiažo priemonės
Tai dabar nei pirčių,nei jūrų.
Atsakyti