Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man tai stresas visas rezistencijas viska isbalansuoja.

Nedirbu arba dirbu apynormaliu kruviu viskas ok. Ne-ir issiderinu,uzkast ko ieskau  :blink:​ 

Atsakyti

Tame tai ir reikalas,kad aš neprisikalbėjau nieko,kad man šitaip parašytų..mano vaikai mėgsta kruasanus ,ieško ko nors skanaus užkast ir neranda,aš ieškau kameroj mėsos,kad būtų iš ko pagamint maisto.tai ką aš čia dabar perskaičiau,tik psichiškai nenormalus žmogus gali taip parašyt.

Bet tai charakterizuoja ne mane,o rašytoją.

O aš ir galvoju, kaip tu taip ramiai sureagavai šį kartą  :hmm:​ 

Atsakyti

Aš pasiilgau restoranų. Aišku vaikas apribotų juos ir taip, bet jei dirbtų tai kartais vis tiek močiutė žorikėlio mus išleistų. 

Kino teatre turbūt ilgiau nei metus nebuvau. 

Teatre dar ilgiau. 

Pradedu jaust trūkumą. 

Atsakyti

Mums 4 suplanuoti koncertai ir spektakliai nuplaukė per šiuos metus. Trūksta. Bet kažkaip suvokiu kad taip bus ne amžinai 

Atsakyti

Mums 4 suplanuoti koncertai ir spektakliai nuplaukė per šiuos metus. Trūksta. Bet kažkaip suvokiu kad taip bus ne amžinai 

Tai aš irgi, bet gi galima pasdalinti užplūdusiais jausmais ☺

Atsakyti

Jo, planavom ir mes i dramteatri. Nuplauke. Daugiau tai niekas, nu dar Kaledos su mama. 

Atsakyti

Nu jo,geriau jau būčiau nieko nesakius apie tuos kruasanus.😁

Kaip tik valgau minkštą nugą iš lidlo, tinginio gabaliuką dar prirš tai suėdžiau.

Nu ne visi idealūs čia, nepergyvenk 😊

Galvoju, karamelizuotus riešutus atsidaryt, ar ne.... nu gal vėliau 😋

Atsakyti

O šitą buvau praleidus. O vat dabar galim pradėt,aš nusiteikus ilgam vakarui.

O tai tu nezinojai, kad mokytojams siukstu draudziama kruasanus savo vaikams duot? Ir kad mokytojai privalu buti didziai virejai? Zinok, nuvylei ir mane :unsure:​ 

Atsakyti

Mano vaikas tai rytoj kepta tinginį gamins technologiju pamokai. Tai kaip jo nevalgyt 🤣

Atsakyti

Tai aš irgi, bet gi galima pasdalinti užplūdusiais jausmais ☺

Tai galima aišku

Matyt man db kiti jausmai dominuoja tai nejaučiu kažkokio ypatingo ilgesio 

Atsakyti

Su tais kruasanais tai tikrai lygioj vietoj paslysta :D 

Bet mes ir neseniai baigem kelis maisiukus saldytu.Maximoj buvo akcija kazkada.Turejom pasideje :P​ 

Atsakyti

Visas pasaulis valgo tuos kruasanus, čia absoliučiai normalu juos valgyti 😁

Atsakyti