Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(GAILE* @ 2020 12 18, 17:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72754427" data-time="1608305036"><div><p>O ir apskritai, ko prie keto pristojot? vartotojo įkelta nuotraukaYra kita elementari low carb mityba - nenorit, tai nebūkit toj ketozėj. Ale va tos bambonkės ir kruasanai maišo, kurie non stop valgymą įjungia.</p></div></blockquote><p>Nevalgau jokių banbonkiu nei kryasanu. Jokio cukraus, jogurto, uogienių, bulkos. </p><p>Bet man pvz reik bulvių ryžių makaronų ir vyno 😁. Nu ir obuolių. Visko esu bandzius, tai ta gryn baltymų dieta tikrai yra žiauri savijautai. Nors gal jei tai būtų jūrinės šviežios žuvys su Viduržemio jūros regiono daržovėm, tai lb net tiktu. Deja, mūsuose tai nepritaikoma </p>

Sausas vynas praktiškai be anglių.
Nu viskas, dabar jau tikrai.
Atsakyti

Va ta normali ir universali

Low Carb nepadės jei gamini  skaniai ir edi 🤣. Esmė gi ne tik mitybos bude, ne produktai, bet ir kiekis, valia sustoti ryt, nors taip skanu 

Atsakyti

Sausas vynas praktiškai be anglių.
Nu viskas, dabar jau tikrai.

Tai lb džiaugiuosi kad nors tas be anglių. Tik jį ir vartoju is alko realiai 😂

Atsakyti

Man mesa toleruoja, va perdaug darzoviu iskart i tulika varo. Todel dozuoju. 

Atsakyti

Nu jo,geriau jau būčiau nieko nesakius apie tuos kruasanus.😁

Atsakyti

Madam pareis veliau, 18 Gru 2020 - 14:48, parašė: Kokį pavyzdį? Intemora mane nuvylė n-tą kartą, jai pofig šeimos šventės, gaminimai, dukrų paruošimas...Stebiuosi tokia mokytoja. Ačiū dievui, ji nemokė mano vaiko. Be vyro ji nulis. Tik man keista, kad yra tokių vyrų, katrie terliojasi su visišku nieku.
O šitą buvau praleidus. O vat dabar galim pradėt,aš nusiteikus ilgam vakarui.
Atsakyti

Intemora,nu tu irgi prisikalbėt moki :)))

Atsakyti
Gaile , neturek dideliu vilciu ,kad bet koks vynas yra ne angliavandenis , o baltymas , gal lasteliena. Skaitau ,kad tai spirit . Esme ta, kad nereikia demonizuot nei angliavandeniu ,nei baltymu. Alko daugumai tesiog yra insulino prekursorius. Na zmoniu kalba -aperityvas.
O kad jaustis sociam ,tesiog reikia imti visa kursa. Sriuba, pagrindinis patiekalas,desertas ir kava. Bei vynas .Tada retai valgyti norisi.
Atsakyti

Amadėja*, 18 Gru 2020 - 17:58, parašė: Intemora,nu tu irgi prisikalbėt moki :)))
Tame tai ir reikalas,kad aš neprisikalbėjau nieko,kad man šitaip parašytų..mano vaikai mėgsta kruasanus ,ieško ko nors skanaus užkast ir neranda,aš ieškau kameroj mėsos,kad būtų iš ko pagamint maisto.tai ką aš čia dabar perskaičiau,tik psichiškai nenormalus žmogus gali taip parašyt.

Bet tai charakterizuoja ne mane,o rašytoją.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 gruodžio 2020 - 18:10

Gaile , neturek dideliu vilciu ,kad bet koks vynas yra ne angliavandenis , o baltymas , gal lasteliena. Skaitau ,kad tai spirit . Esme ta, kad nereikia demonizuot nei angliavandeniu ,nei baltymu. Alko daugumai tesiog yra insulino prekursorius. Na zmoniu kalba -aperityvas.
O kad jaustis sociam ,tesiog reikia imti visa kursa. Sriuba, pagrindinis patiekalas,desertas ir kava. Bei vynas .Tada retai valgyti norisi.

Nu tai 3 k dienoj gi ne varysi viso kurso 🤣

Va db suedziau sriubos, salotų su vištiena, ir vyno atsidariau. Kol kas soti. 12 val 2 cepelinus prarijau. Daugiau Snd nieko nevalgiau. Bet abejoju ar iki ryto ištempsiu ko nors ne prarijus. Neturiu aš valios. Garantuoju dar sueis koks obuolys, persimonas 

Atsakyti
Tai ir as nevalgau tris kart po pilna kursa. Desertus tai isvis retai.
Bet va vakare buvo vistienos karis su bulvem ir chapati blynais. Ryta kepiau tuos chapati ir pavalgem - as su rugpieniu ,generolas su uogiene .Dar iseitis yra astrokas maistas.Nuo jo kazkaip maziau apetitas reiskiasi.Susitvarkyt insulino rezistencija yra ilgas procesas .
Mane azijieciai ismoke ,kaip ta insulina valdyt . Rimtai . Ju naminis maistas su visais ryziais yra puikiai subalansuotas tuo atzvilgiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 gruodžio 2020 - 18:20

Nu po dexametazono kurso edima susitvarkyti tai iš vis misija super sunki. Bet ai, jei gyvenime vien apie tai galvosi, tai tik nusišauti lieka. Aš mėgstu skaniai valgyt, mėgstu gamint, tai ką jau. Nesitikiu būt gazele su tokiais pomėgiais 😂

Atsakyti