Sausas vynas praktiškai be anglių.
Nu viskas, dabar jau tikrai.
Madam pareis veliau, 18 Gru 2020 - 14:48, parašė: Kokį pavyzdį? Intemora mane nuvylė n-tą kartą, jai pofig šeimos šventės, gaminimai, dukrų paruošimas...Stebiuosi tokia mokytoja. Ačiū dievui, ji nemokė mano vaiko. Be vyro ji nulis. Tik man keista, kad yra tokių vyrų, katrie terliojasi su visišku nieku.O šitą buvau praleidus. O vat dabar galim pradėt,aš nusiteikus ilgam vakarui.
Amadėja*, 18 Gru 2020 - 17:58, parašė: Intemora,nu tu irgi prisikalbėt mokiTame tai ir reikalas,kad aš neprisikalbėjau nieko,kad man šitaip parašytų..mano vaikai mėgsta kruasanus ,ieško ko nors skanaus užkast ir neranda,aš ieškau kameroj mėsos,kad būtų iš ko pagamint maisto.tai ką aš čia dabar perskaičiau,tik psichiškai nenormalus žmogus gali taip parašyt.))
Bet tai charakterizuoja ne mane,o rašytoją.
Gaile , neturek dideliu vilciu ,kad bet koks vynas yra ne angliavandenis , o baltymas , gal lasteliena. Skaitau ,kad tai spirit . Esme ta, kad nereikia demonizuot nei angliavandeniu ,nei baltymu. Alko daugumai tesiog yra insulino prekursorius. Na zmoniu kalba -aperityvas.
O kad jaustis sociam ,tesiog reikia imti visa kursa. Sriuba, pagrindinis patiekalas,desertas ir kava. Bei vynas .Tada retai valgyti norisi.
Nu tai 3 k dienoj gi ne varysi viso kurso 🤣
Va db suedziau sriubos, salotų su vištiena, ir vyno atsidariau. Kol kas soti. 12 val 2 cepelinus prarijau. Daugiau Snd nieko nevalgiau. Bet abejoju ar iki ryto ištempsiu ko nors ne prarijus. Neturiu aš valios. Garantuoju dar sueis koks obuolys, persimonas