Man turbūt jau geriau kirmėlė gražutė baltutė švarutė, nei tas pūvėko nerealus kvapas. Aš prisipažinsiu, nesu susidūrus su ta silke, nu bet užtenka vien per TV pažiūrėti, kaip atidaro tik lauke ir įrankius panaudotus ją valgant išmeta.... ir va tokie aprašymai... Nors gal ir paragaučiau biški išsikvėpusios...
O mes supratom, kad neišeis žuvies nuvažiuot į tą mini parduotuvę, nes už miesto. Nu tu blyn...
man kirmele yra pats slyksciausias dalykas pasauly.
Moterys, pasidalinkit lašišos kokiu receptu, nes jau nežinau, kaip bekept. Klausčiau Altos, ale aš tokių prieskonių neturėsiu.
Kepti, suverti ant pagaliuko ziogai, kiti vabalai, kirmeles man dar ne taip baisu, kaip gyvi besiraitantys kirminai, kuriuos turedavo valgyti realybes šou dalyviai. Budavo labai populiarus "isgyvenimo mokyklos" TV šou. Atsimenu, kaip Livija Gradauskiene turejo valgyti kazkios mongolu ciabuves bedantes bobutes sukramtyta zalios mesos gabala, ta sukramto, deda i delna dalyviams ir jie turi isideti sau burna ir praryti. Kaip miela. Tai va Livija sugebejo, kiti ne.
Kepti, suverti ant pagaliuko ziogai, kiti vabalai, kirmeles man dar ne taip baisu, kaip gyvi besiraitantys kirminai, kuriuos turedavo valgyti realybes šou dalyviai. Budavo labai populiarus "isgyvenimo mokyklos" TV šou. Atsimenu, kaip Livija Gradauskiene turejo valgyti kazkios mongolu ciabuves bedantes bobutes sukramtyta zalios mesos gabala, ta sukramto, deda i delna dalyviams ir jie turi isideti sau burna ir praryti. Kaip miela.
Tai va Livija sugebejo, kiti ne.
kad ne...Livija valge konservuotus kirminus, ne ta farsa. Cia kitai grupei buvo uzduotis
Uzsimaniau dabar paragaut tos pudytos silkes...
kazkodel man Livija pries akis su ta zalia mesa is svetimos burnos...
Na gal ir kas kitas. dar pamenu, ar ne lietuviskame šou i mikseri sudejo gyvus ivairiu spalvu ir dydziu kirminus, gyvus tarakonus, dar kazkokio brudo, sumale ir reikejo ta visa apetitnai atrodanti puslitri isgerti.
Kepti, suverti ant pagaliuko ziogai, kiti vabalai, kirmeles man dar ne taip baisu, kaip gyvi besiraitantys kirminai, kuriuos turedavo valgyti realybes šou dalyviai. Budavo labai populiarus "isgyvenimo mokyklos" TV šou. Atsimenu, kaip Livija Gradauskiene turejo valgyti kazkios mongolu ciabuves bedantes bobutes sukramtyta zalios mesos gabala, ta sukramto, deda i delna dalyviams ir jie turi isideti sau burna ir praryti. Kaip miela.
Tai va Livija sugebejo, kiti ne.
Biski prisimenu tą laidą su kramtancia bobute 😀
Bet ot ko tik nedarė žmonės kad išgarsėti 🤣
Uzsimaniau dabar paragaut tos pudytos silkes...
Siuo momentu, praejus tiek metu, galvoju, kad imanoma nors kasneli nuryti, reikia susikoncentruoti ne i kvapa, o i "save". Tada trukde suksniai, reakcijos, alasas, juokas, vos uzuodi ir jau begi tolyn.
As tai megstu smirdancius surius.
Bet to su kirmelem tai neragauciau.