Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

GAILE*, 23 Gru 2020 - 14:17, parašė: Nesuprantu ką čia parašei. Pagonys garbina gamtą. Ugnį vandenį, medžius ir akmenis. Nueko nzn apie jų Kūčias 🙄

Tarp mūsų pagonių nėra.pagonys tik pvz,bet visos mato prasmę ir tikinčios ir ne.tradicija jau yra prasmė. Nes jei toliau galvojant,tai gyvent gal nėr prasmės,nes mirt vistiek reiks.

Atsakyti

Gal ir  mano tėvai tada gali atvažiuot,jei martelė pas tėvus😁

Atsakyti

Tarp mūsų pagonių nėra.pagonys tik pvz,bet visos mato prasmę ir tikinčios ir ne.tradicija jau yra prasmė. Nes jei toliau galvojant,tai gyvent gal nėr prasmės,nes mirt vistiek reiks.

Gyvent prasmės irgi galima paieškot 😀. Lb įdomi tema būtų 👍

Atsakyti

Zenytis neplanuoja?

Bent jau vaiku  kol kas neplanuoja, kiek klausiau.  Nepuola jaunimas siais  laikais zenytis, na, gal kai isikels i savo palocius,tada...? 

tai ir "maniškiai" lėkė visur, namie nebuvo. Bet kai būdavo, tai ir muzika iš kambario pariaumodavo, ir amžinai iš kažko žvengdavo, ir draugai terasoj sėdėdavo.   Bet nieko nesu pasakius nei karto, jei būdavau kažkuo nepatenkinta, žinojau, kad amžinai taip nebus. 

Muzika neriaumoja, vis gi mes ne nuosavame name gyvenam, kaimynai pas mus tylus  ( tfu tris kart ir i medi beldziu  :D ), mano vyras pats megejas filma  ar koncerta ziureti su visais garso efektais,  kokius tik gali ispausti jo namu kinas, da as tildau ji po to.

Atsakyti

O tai tipo neatvažiuos?

Atsakyti

Bent jau vaiku  kol kas neplanuoja, kiek klausiau.  Nepuola jaunimas siais  laikais zenytis, na, gal kai isikels i savo palocius,tada...? 

Muzika neriaumoja, vis gi mes ne nuosavame name gyvenam, kaimynai pas mus tylus  ( tfu tris kart ir i medi beldziu  :D ), mano vyras pats megejas filma  ar koncerta ziureti su visais garso efektais,  kokius tik gali ispausti jo namu kinas, da as tildau ji po to.

O kaip jie perka būstą? Kaip bendrasavininkai, bendrą kreditą ima? Ar sūnus ant savęs?

Atsakyti

:D  

Marteles mama jaunesne uz tave, man rodos.  Siemet 40 atsoko.  Mes su vyru tokie pensininkai pries juos. 

Atsakyti

Marteles mama jaunesne uz tave, man rodos.  Siemet 40 atsoko.  Mes su vyru tokie pensininkai pries juos. 

Mano marteles mama irgi jaunesne už mane 2 metais 

Atsakyti

Oho.

Tai ir pati martelė jauna labai?

Atsakyti

GAILE*, 23 Gru 2020 - 14:51, parašė: O tai tipo neatvažiuos?
Ne.jai daug kartų sakiau.o jokių savivaldybių kirst nereikia. Tai tada kam čia pjaut amadėją reikėjo dėl žuvies,vaiko.juk tai tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 gruodžio 2020 - 14:56

O kiek martelei metu, savaute

Atsakyti

Ne.jai daug kartų sakiau.o jokių savivaldybių kirst nereikia.

Tai tada kam čianpjaut amadėją reikęjo dęl žubies,vaiko.juk tai tas pats.

Galvojau neklausys tavęs ir vistiek atvyks. Tai matai, vis tik susiprato 

Atsakyti