Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nusipirko buta, ruosiasi remontams, neekonomiska butu dar ir uz nuoma moketi. Mes geri tevai, ne tik priemem, bet ir siek tiek padejom su pradiniu inasu.  :D 

Ilgai taip gyvenat? Kaip jautiesi?

Būtų sunku man tokioj situacijoj. Nors irgi sūnaus drauge nuostabi 

Atsakyti

Nu va,tipo pagonys tai mato prasmę,o ne pagonys tai nee...j.

Nesuprantu ką čia parašei. 

Pagonys garbina gamtą. Ugnį vandenį, medžius ir akmenis.  Nueko nzn apie jų Kūčias 🙄

Atsakyti

tai svieskis svieskis :D

Atsakyti

Tu nepriimtum marteles? :) 

Puikia mergaite gavo mano sunus......

Priimčiau laikinai, jei labai reikėtų. 

Bet mes name gyvenam, erdvės daugiau, san. mazgų keletas. Tai net nesusiduriam su namiškiais kartais per dieną.

Esu gyvenus keletą mėn. panašiai, kai sūnaus draugė buvo, tai vargu ar norėčiau pakartot.

Mano tvarka, taisyklės ir įpročiai.   Gerai, kad jiems nerūpėjo daug gamintis, lakstė visur.

Norint nesugadinti santykių, galima kartu gyventi tik laikinai.

Atsakyti

Ilgai taip gyvenat? Kaip jautiesi?

Būtų sunku man tokioj situacijoj. Nors irgi sūnaus drauge nuostabi 

Pusmetis beveik.  Jauciuosi gerai, griekas butu skustis,  kambariu uztenka, bet vis tiek  tai ne tas pats, ka be vaiku suaugusiu.  Jau buvom seniai iprate gyventi vieni be vaiku. Savo laiku gyvenau pas anyta 8 menesius,  norsfalejau ir pas mama gyventi, tai gal karmos taskus uzsidirbinejam, ar koki biesa? :B    Svarbu, kad jie tures savo kampa kada nors, jau greitai. kitais metais tai tikrai. :D

Atsakyti

Kolege gyveno su savo seima  uosviu 4 kamb. bute su holu.

12 metu...

Tik siemet paeme paskola, nupirko uosviam dvieju kambariu, o ta 4 gavo is uosviu. 

Tai tokia tvarka buvo isivede, kad mazai susitikdavo. Jie iseina i darba, dukros i darza, mokykla, tada uosviai namie duzgia vis diena. Jie grizta apie 5,tai uosviai savo kambariuose, net neislenda.  Sestadieniais uosviai pusryciauja anksti, jie pamiega, pusryciauja  velai. Tada varo pietu pas jos mama. 

Sekmadieniais pietauja kavinej, arba uosviai kviecia pietu. 

Sake, nedaug jie ten susitikdavo. Bet grieztai laikesi rutinos, kad vieni kitiems neikyret. Du saldytuvai virtuvej. 

Ai, nezinau, as vistiek bei uz ka nenoreciau. 

Atsakyti

Kolege gyveno su savo seima  uosviu 4 kamb. bute su holu.

12 metu...

Tik siemet paeme paskola, nupirko uosviam dvieju kambariu, o ta 4 gavo is uosviu. 

Tai tokia tvarka buvo isivede, kad mazai susitikdavo. Jie iseina i darba, dukros i darza, mokykla, tada uosviai namie duzgia vis diena. Jie grizta apie 5,tai uosviai savo kambariuose, net neislenda.  Sestadieniais uosviai pusryciauja anksti, jie pamiega, pusryciauja  velai. Tada varo pietu pas jos mama. 

Sekmadieniais pietauja kavinej, arba uosviai kviecia pietu. 

Sake, nedaug jie ten susitikdavo. Bet grieztai laikesi rutinos, kad vieni kitiems neikyret. Du saldytuvai virtuvej. 

Ai, nezinau, as vistiek bei uz ka nenoreciau. 

Kažkaip žiauriai skamba 😬 namie bijot išeit iš kambario... aišku gyvent galima, bet tiek metų tai vargas.

Aišku niekas to nenori, bet gaunasi kaip gaunasi.

Atsakyti

Jau netoli 4 tūkst. koronos... kolkas jokio postūmio į gerąją pusę.

Atsakyti

Priimčiau laikinai, jei labai reikėtų. 

Bet mes name gyvenam, erdvės daugiau, san. mazgų keletas. Tai net nesusiduriam su namiškiais kartais per dieną.

Esu gyvenus keletą mėn. panašiai, kai sūnaus draugė buvo, tai vargu ar norėčiau pakartot.

Mano tvarka, taisyklės ir įpročiai.   Gerai, kad jiems nerūpėjo daug gamintis, lakstė visur.

Norint nesugadinti santykių, galima kartu gyventi tik laikinai.

O maniske daug gamina, gerokai daugiau, nei as.   

Tai zinoma, taip, gyventi tik laikinai. Dar cia ta corona, karantinas, ziema pagaliau, kai   tenka ir laisvadieniais daugiau buti namuose visiems, nes taip tai tiek ir tematytume juos, jie amzinai kazkur lekia, vaziuoja, jei ne corona.

Atsakyti

Zenytis neplanuoja?

Atsakyti

Kažkaip žiauriai skamba 😬 namie bijot išeit iš kambario... aišku gyvent galima, bet tiek metų tai vargas.

Aišku niekas to nenori, bet gaunasi kaip gaunasi.

ne is kambario bijot iseit, bet virtuve naudot savo laiku. 

Atsakyti

nes taip tai tiek ir tematytume juos, jie amzinai kazkur lekia, vaziuoja, jei ne corona.

tai ir "maniškiai" lėkė visur, namie nebuvo. Bet kai būdavo, tai ir muzika iš kambario pariaumodavo, ir amžinai iš kažko žvengdavo, ir draugai terasoj sėdėdavo.   Bet nieko nesu pasakius nei karto, jei būdavau kažkuo nepatenkinta, žinojau, kad amžinai taip nebus. 

Atsakyti