savaitė, 23 Gru 2020 - 14:52, parašė:Ir ją? Juk gali užsikrėst nuo tėvų,jums atvežt ir grandinė tęsis.kam tada iš vis tas karantinas.reikėjo po švenčių,jei jau taip.Marteles mama jaunesne uz tave, man rodos. Siemet 40 atsoko. Mes su vyru tokie pensininkai pries juos.
GAILE*, 23 Gru 2020 - 14:56, parašė: Galvojau neklausys tavęs ir vistiek atvyks. Tai matai, vis tik susipratoNes aš paprašiau.
Šiandien mane stabdė prie miesto ribos, stabdė absoliučiai kiekvieną auto, bet prie žiedo, tai kažkaip spūstis nesusidarė. Matau, kad dauguma kiša rodyt kažkokius lapus, nu galvoju, iki namų 300 metrų. Bet nieko, paaiškinau, iš kur- į kur, praleido. Nemačiau, kad kažkas būtų grąžintas.
Bet mb turi šiandien važiuoti pas ūkininką atsiimti mėsos, tai jau konsultavosi pas policininką, sako, neaišku, ar čia būtinas reikalas, spręs kiti už miesto. Tai anas važiuos, jei grąžins, tai taip ir bus. Kalėdom kumpio neturėsim.
Bet kas bus po švenčių, tai neįsivaizduoju. Nes pardėse masė žmonių. Ir visiems trūksta ko nors vieno.
Ir ją? Juk gali usikręst nuo tėvų,jums atvežt ir grandinė tęsis.kam tada iš vis tas karantinas.reikėjo po švenčių,jei jau taip.
Teisingai. Taip ir plinta tas virusas. Ir ji elgiasi neprotingai. Nusikalstamai.
Man morkų trūksta mišrainei, tai mb vis tiek vakare važiuos dirbt į parduotuvę, gal nupirks.
Gavau atsakyma, mano covid testas neigiamas.
savaitė, 23 Gru 2020 - 15:05, parašė: Teisingai. Taip ir plinta tas virusas. Ir ji elgiasi neprotingai. Nusikalstamai.Tai atgal nepriimkit.😁
Mums truksta tik mandarinu, kazkaip pamirsim, tai diedas lauko kioske nupirks.
Tai atgal nepriimkit.😁
Galvoju dar.
Man morkų trūksta mišrainei, tai mb vis tiek vakare važiuos dirbt į parduotuvę, gal nupirks.
O man prieskonių ir žalumynų. Bet į pardę nevažiuosiu. Išsiversiu su tuo, ką turiu. Dar lauke, mačiau, yra likusių nenuskintų petražolių. Ir šalna kažkaip nenukando.