Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Zodziu jei mano ir gailes santuokos galiojo ir 18 sudarytos , tai ir tavo galiojo ,intemora.

O tai Gailes negaliojo? Du vaikai is sventos dvasios? 

Atsakyti

Nu tu dar kartą perskaityk mano postą 🤣🤣

Dar ko, aš ir APLAMAI neskaičiau, o atrašiau Amadėjai. Kas tu tokia, kad aš tavo postą skaityčiau net du kartus. :lol:​ 

Atsakyti

Intemora jokio aborto su exu neturejo, ka cia svaigstat? Cia sitoj seimoj buvo. 

Mergos, baikit. Tai kas buvo rašyta fb, čia nereikia  rašyti.

Čia tik pasiūlymas, nes šito jokiam I. poste neskaičiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 26 gruodžio 2020 - 16:25
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 26, 16:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72758036" data-time="1608991912"><div><p>Zodziu jei mano ir gailes santuokos galiojo ir 18 sudarytos , tai ir tavo galiojo ,intemora.</p></div></blockquote><p>O tai Gailes negaliojo? Du vaikai is sventos dvasios? </p>

Galiojo visos , kur buvo metrikacijoje liudijimas isduotas , o teisme isduotas isakymas , metrikacijoje issiimti skyrybu liudijima. Ta skyrybu liudijima as dar turejau bulgarijoje notarei pateikti biggrin.gif
Atsakyti

Tai joms Stikliu ir verslo skrydziu reikejo, tas ir kele juoka. 

Žinok nepamenu tokiu noru. Pamenu kad Stikliai kaip bajeris jau buvo, po viso konflikto. 

Atsakyti

O tai Gailes negaliojo? Du vaikai is sventos dvasios? 
Tai aišku galiojo. Kad ir be santuokos. Nesijautėm mes ne šeima tikrai 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 26 gruodžio 2020 - 16:29

Dar ko, aš ir APLAMAI neskaičiau, o atrašiau Amadėjai. Kas tu tokia, kad aš tavo postą skaityčiau net du kartus. :lol: 

Per SAUSĮ ministras žada paskiepyti visus medikus. Kartoju tai ką rašiau. Per sausį reiškia ne iš pirmos partijos visi, o iš sausį gaunamų partijų, kuriu bus kelios 

Atsakyti

Mergos, baikit. Tai kas buvo rašyta fb, čia nereikia  rašyti.

Čia tik pasiūlymas, nes šito jokiam I. poste neskaičiau.

Aš nesu jų fb. Manau čia apie tai buvo rašoma 

Atsakyti

Mano santuokos liudijimo virselyje parasyta Свидетельство о заключении брака.

Chorosheje delo brakom nenazaviosh. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 26 gruodžio 2020 - 16:36

Ir stampas pase buvo su vyro duomenimis? 😀

Atsakyti

Ir stampas pase buvo su vyro duomenimis? 😀

Buvo stampas, kuriame irasytas vyro vardas pavarde, na kad sutuoktinis. Gal dar santuokos data, neatsimenu jau.  dar vaikus irasydavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 26 gruodžio 2020 - 16:40

Mano santuokos liudijimo virselyje parasyta Свидетельство о заключении брака.

Chorosheje delo brakom nenazaviosh. :D

Mano irgi. Bet jau  seniai pakeistas. Pasikeičiau visus senus metrikinius dokumentus, tai padaryti labai lengva. O tai kartą reikėjo vieno dok. užsieniui, tai kažkas iš valdininkų pakomentavo "jūsų dokumentas su neegzistuojančios valstybės herbu". :)​ Tai ta proga visus ir pakeičiau.

Atsakyti