Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu ne. Čia aš kažkokiu būdu dešimčia dienų apsiskaičiavau, net pati nežinau, kaip tas nutiko. 

Ir keisčiausia kitą rytą net minties nebuvo, kad kažkas ne taip.

Kol smarkiai nesuvėlavo buvau rami kaip belgas 😁 

Ir tik po to prasidėjo spaudimas iš mb pusės, kad jei jau yra, tai ir turėkim, nes vis tiek jis norės šeimos ir t.t. 

Reiškia pasąmonė tau pasakė kad laikas jau.

Yra tokia programėlė Flo. Neapsiskaiciuosi su ja, lb tiksli 

Atsakyti
As tai pamenu ,kaip mona pranese ,kad laukiasi. Uzsipuole selija ,kad aborto nepasidare . Nu zodziu. Reiskia selija nuleme monos pasirinkima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 gruodžio 2020 - 12:18

As tai pamenu ,kaip mona pranese ,kad laukiasi. Uzsipuole selija ,kad aborto nepasidare . Nu zodziu. Reiskia selija nuleme monos pasirinkima.

Nu tu duodi, gerai dar kad tavęs neužsipuoliau 🤭 

Tau visur patyčios ir puolimai vaidenasi. 

O sprendimą priėmiau tokį, kokį priėmiau, jau tikrai ne dėl Selijos 😁 ji mano gyvenimui tiek įtakos nedaro 🙄😬 

Atsakyti

Kokia nesąmonė..

Aš gerai prisimenu tik Sėlijos klausimą kikenant  "ar nenori mums nieko pasakyt, mona?". O pati mona buvo nusiteikus ne itin, buvo pikta ir rūsti. O ką kalbėjo fb, aš nežinau.

Na, gal tu žinai geriau, tu gi knisiesi postuose, turi dievo dovaną.. :D​ 

Atsakyti
O man kas , as cia selijai itakos tada uzpavydejau. Tik tiek.
Atsakyti

Iš tikro viskas labai paptasta. Jei būčiau pasielgusi, kaip norėjau aš, tai būtų reiškę pradžią nuo nulio ir vėl. O man jau buvo per akis viso to. Kraustymosi, santykių ir t.t. 

Atsakyti

Kokia man garbe, dzievuli, as Monai vaika padariau :D

Nei viena fb nebuvo uz tai, kad abortuot. Tai as turejau jai aborta siulyt? 

Atsakyti

Aš vis dar pikta ir rūsti 🤫🤭

Atsakyti

O man kas , as cia selijai itakos tada uzpavydejau. Tik tiek.

Nusišneki, motin.

Atsakyti

Praeis. Bus to džiaugsmo, pamatysi. :)​ 

Atsakyti

O ko? Nesveikas gime? Ar per grazus? 

Atsakyti
Ai man kitu lytinis gyvenimas nelabai idomus. Atrodo lyt nustojo. Einu kale pavedziot po purvynus.
Atsakyti