Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Teoriškai gali jų gamyba suaktyvinti ir be vaistų. Psichoterapija, hobiais, veikla 

Pvz.man taip 100proc.veikia pirtis, maudynės ežere anksti ryte arba vėlai vakare, jūra, kalnaii, graži gamta apskritai, kai padarai kažkokį darbą ir nusikali kaip ciucikas, gera knyga, pašokti, kad kitą dieną maustų raumenis, smagios ar romantiškos akimirkos su brangiais žmonėmis...

Atsakyti

Pvz.man taip 100proc.veikia pirtis, maudynės ežere anksti ryte arba vėlai vakare, jūra, kalnaii, graži gamta apskritai, kai padarai kažkokį darbą ir nusikali kaip ciucikas, gera knyga, pašokti, kad kitą dieną maustų raumenis, smagios ar romantiškos akimirkos su brangiais žmonėmis...

Nu kelionės dar panašiai man veikia...

Atsakyti

Galima taip gražiai kalbėti, bet o kaip tą realiai pajausti, tą vidinę laisvę? Ramybę?  Nežinau, kai esi įsimylėjus tai viskas gražu, viskas gerai, visi gražūs ir gyvenimas gražus.  O po to ateina gyvenimas.
Gal psichologija ar saviugda padėtų. Man padėjo patikėti, kad žmonės gimsta, kad būtų laimingi. O kai būna koks durnas periodas, tai visada žinai, kad jis laikinass, kad praeis ir vėl bus viskas ok.

Niekada nebuvau labai pozityvi. Teko to mokytis. Iki to daėjau po to kai išgyvenau tikrai žiauriai sunkų periodą gyvenime. Man buvo labai labai blogai, bet išsikapsčiau :)

Tai dabar tikiu, kad iš visko galima išsikapstyt :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 gruodžio 2020 - 19:39
Mona , gyvenimas sunkus ir nuobodus. Aisku yra kas nuolat naujus vyrus ima, keliauja,bet tai isimtys.Na bet nieks gi nedraudzia but ir ta isimtimi.
Atsakyti

Ir vistiek nuolatiniai dirgikliai nėra laimė. 

Atsakyti

Žmonės gimsta tikrai ne tam tikslui kad būtų laimingi. Gimsta, nes tėvams pasireiškia dauginimosi instinktas 😄

Atsakyti

Žmonės gimsta tikrai ne tam tikslui kad būtų laimingi. Gimsta, nes tėvams pasireiškia dauginimosi instinktas 😄

Na, aš čia ne fiziškai, o apie prasmę :)

Atsakyti

Ir vistiek nuolatiniai dirgikliai nėra laimė. 
Bet tu pati ryte rasei kad čia laimė 😀. Aš manau kad laimė yra sąmoningumas

Visos kitos emocijos tėra hormonai 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 gruodžio 2020 - 19:43

Nesamoninga sita teorija, kad zmones gimsta laimei. Nifiga. Kad ir kaip mes noretumeme taip galvoti. 

Zmones gimsta, kad pratestu gimine ir mirtu.

O kaip jau mes ta gyvenima susireguliuosim, tiek ir tos laimes  bus. 

Atsakyti

Na, aš čia ne fiziškai, o apie prasmę :)
O kokia čia prasme globaliai - ar konkretuas individas laimingas? 🙄🤔kokia nauda iš to kam nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 gruodžio 2020 - 19:47

Bet tu pati ryte rasei kad čia laimė 😀. Aš manau kad laimė yra sąmoningumas

Visos kitos emocijos tėra hormonai 

Na, kai balansas, o ne nuolatiniai dirgikliai.

Atsakyti

O kokia čia prasme globaliai - ar konkretuas individas laimingas? 🙄🤔kokia nauda iš to jam nors?

Pasaulis gražesnis :)

Atsakyti