Aš dar galiu patikėt iki kokio 3 mėn., jei tikrai nesijaučia, na, bet čia reik lb.nepažinog savo kūno
Man visus kartus pasijuto itin anksti. Dar iki mm laiko.
Patikėčiau jei tai stoncei būtų 15 m. Nu bet jai 40+
*** Sėlija, 27 Gru 2020 - 13:56, parašė: Nu negali joks zmogus jaustis absoliuciai saugus. Gal ryt plyta ant galvos uzkris, gal suparalyzuos, gal avarija ivyks, gal vyras kita susiras, gal vaikas sunkiai susirgs. Nera jokio saugumo siam pasauly.Ne, tai ne tai.bet tikrai nesiplėsiu.
Man neteko to patirt,bet kai nedirbau,(motinystės atostogose buvau,čia spec madam,jei kada ateis)tai TLC kanalą žiūrėdavau.tai ten buvo tokia laida apie tokius įvykius.kai kurios moterys tik gimdydamos sužinojo.joms ir mėnesinės buvo ir judesių nejautė.manau,kad visko būna.pasaulis toks didelis ir įvairus.
Nežinau.Manau ,kad pasitaiko.
Aš irgi manau, kad būna.
O šitos Stončės atveju tai ypač tikiu. Nes jau buvo praradus viltį kada nors susilaukti vaiko, tai matyt ir rimtai nereagavo į kažkokius pokyčius organizme, net jei jautė kažką. Turbūt jau tiek kartų tikėjosi ir vis pro šalį.
Pasakojo kolege, kaip jos teta kaime pastojo 57 metu. Vaikai suaugr, seimas sukure. Nu neserga, tai aciu Dievui, pagaliau klimaksas, ir taip bais velyvas. Stambi, sake, moteriska, ukis didziulis, dirba nuo ankstyvo ryto, nei ten gilinasi, kur kad biski. Nu ir jau apie 7 menesi pradejo normaliai jaust. Ir ka, tyli... sako, sarmata kam ir sakyt... nieks nieko, sueme gimdyt, skambina greitajai, ta atvaziuoja, issiveza. Grizta vyras, zmonos ner.Telefonas tik laidinis.
Pasigimde, tada jau skambina vyrui, mol, as ligoninej, atvaziuok, vaika turim....
Nu ir uzaugino ta Anuska, tik sake, labai jau ta Anuska juos ten visus šokino
Pasakojo kolege, kaip jos teta kaime pastojo 57 metu. Vaikai suaugr, seimas sukure. Nu neserga, tai aciu Dievui, pagaliau klimaksas, ir taip bais velyvas. Stambi, sake, moteriska, ukis didziulis, dirba nuo ankstyvo ryto, nei ten gilinasi, kur kad biski. Nu ir jau apie 7 menesi pradejo normaliai jaust. Ir ka, tyli... sako, sarmata kam ir sakyt... nieks nieko, sueme gimdyt, skambina greitajai, ta atvaziuoja, issiveza. Grizta vyras, zmonos ner.Telefonas tik laidinis.
Pasigimde, tada jau skambina vyrui, mol, as ligoninej, atvaziuok, vaika turim....
Nu ir uzaugino ta Anuska, tik sake, labai jau ta Anuska juos ten visus šokino
Na bet 57 metų, tai jau kaip ir menopauzė. Matyt, hormonai sukvailiojo organizme.