Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

D😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 gruodžio 2020 - 21:15

Dalinasi jau medikai džiugesiu dėl skiepų savo fb. Laukiam ir mes su MB kitą savaitę šio džiaugsmo. Tikimes kad bent ji paskiepys

Bent jį? O tai ir tu tikiesi? Tai, vadinasi, ir tu medikė, ir dar priešakinių linijų? Na, jei po blatu, tai gal ir paskiepins ir tave.

Dar negirdėjau, kad skiepytų medikų šeimos narius, ar tuos, kurie serga astma, šiam etape.

Atsakyti

Bent jį? O tai ir tu tikiesi? Tai, vadinasi, ir tu medikė, ir dar priešakinių linijų? Na, jei po blatu, tai gal ir paskiepins ir tave. Dar negirdėjau, kad skiepytų medikų šeimos narius, ar tuos, kurie serga astma, šiam etape.
Aš aptarnaujaNtis personalas. teoriskai esu grėsmė jiems.

Jie žiūrės į tai, o ne šeimos ryšius. Nu žiūrėsim kaip bus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 gruodžio 2020 - 21:16

Aš aptarnaujantis personalas. Dirbu tiesiogiai su chirurginiai pacientais ligoninėj. Tai teoriskai esu grėsmė jiems 

Nu žiūrėsim kaip bus 

Koks tu personalas? Įtvarais prekiauji, žinau, kas tu.

Atsakyti

Koks tu personalas? Įtvarais prekiauji, žinau, kas tu.

Mažai žinai 

Atsakyti

Mažai žinai 

Kiek reikia, tiek žinau. 

Ir kad blatas skyriaus vedėjų žmonoms gali egzistuoti, tikrai žinau.

Atsakyti
Ir nepavydek gal ką 🤣
Atsakyti

Kiek reikia, tiek žinau. 

Ir kad blatas skyriaus vedėjų žmonoms gali egzistuoti, tikrai žinau.

Nieko tu nzn. Ką matai fb tėra maža dalis mano darbo

Atsakyti

Tik nesprok

Atsakyti

Ir nepavydek gal ką 🤣

Nu tu juokauji gal.

Dediesi sąžininga ir pasaulio teisuole, o kažkas per tave nebus paskiepytas, nes tu juk jo skiepą pasiimsi. Vien tik todėl, kad priėjimas yra. Gėda tokioms teisuolėms.

Atsakyti

Tik nesprok

O ką tu gali daugiau atsakyti, kokie argumentai? netiesa gal?

Kai nėra ką atsakyti, prasideda, atšok, nesprok. 

Atsakyti

Nu tu juokauji gal. Dediesi sąžininga ir pasaulio teisuole, o kažkas per tave nebus paskiepytas, nes tu juk jo skiepą pasiimsi. Vien tik todėl, kad priėjimas yra. Gėda tokioms teisuolėms.
Tai tu norėtum kad tavo tėvui ligoninej db gulint atliktų tam tikrus veiksmus neskirpytas žmogus iš šalies. Pvz stimuliatorius pritaikyme?

Is pavydo rizikuotum juo ryškiai 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 gruodžio 2020 - 21:18