Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Parašiau az Pinot. Gal aiškiau bus. Nors turbūt iš pykčio nesigilinsi. Bet man jokio skirtumo 

Atsakyti

Parašiau az Pinot. Gal aiškiau bus. Nors turbūt iš pykčio nesigilinsi. Bet man jokio skirtumo 

Nieko aš negavau, ir nemanau, kad gausiu.

Pasigilinčiau, bet nemanau, kad bus argumentų, kaip tik šiuo metu studijuoju tuos, kurie gali būti skiepijami dabartiniame etape.

Atsakyti

Žinai, nes esi blatnų tarpe. Niekur nėra pasakyta apie tokius kaip tu, nėra.
Tai tu gal skaityk ką rašau. Tikiuosi kad MB paskiepys. Tas svarbiausia, nes jis kasdien tame reaktoriuj dirba ir aš dėl jo bijau. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 gruodžio 2020 - 21:44

Nieko aš negavau, ir nemanau, kad gausiu.

Pasigilinčiau, bet nemanau, kad bus argumentų, kaip tik šiuo metu studijuoju tuos, kurie gali būti skiepijami dabartiniame etape.

Negavai tai negavai. Ten buvo detalus paaiškinimas. Reiškia nėra lemta tau jo perskaityt. Tiek to, nebediskytuosiu ta tema

Atsakyti

Tai arba priklauso tau tas skiepas šiuo metu oficialiai arba neprikauso.

Atsakyti

Negavai tai negavai. Ten buvo detalus paaiškinimas. Reiškia nėra lemta tau jo perskaityt. Tiek to, nebediskytuosiu ta tema

tai taip, ateina ponia iš privataus sektoriaus prakišinėti įtvarų toje ligoninėje ir tame turbūt skyriuje, kur dirba vyras, dėl to tavo biznis ir įsteigtas. O kad būtų viskas tinkamai ir neprikibtų, įforminta esi kaip medicinos personalas, įtariu. Dar klausimas, ar čia nepainiojami interesai, kai vyras suteikia žmonai tiesioginį verslo pajamų šaltinį per savo darbovietę, kuriai pats ir vadovauja. Man tai dzin, bet  kai šita dama gauna visas privilegijas kaip priešakinių linijų medikė, tai jau pzdc.

Dar ir šitas būtų dzin, bet kai žmogus skelbiasi nuolat ir nuolat didžiausia teisuole, auklėja kasdien ir nuolat kitus, tai čia jau virš nachališkumo. Kaip prišikti į kišenę kažkam.

Atsakyti

Jai priklauso, kaip nepriklausys pagal "įsitaisymo" statusą?

Atsakyti

Tai matysim. Nežinom. 

Ten įdomiai suformuota. Dirbantiems su covid pacientais. Tai MB dirba tikrai. Nes priėmimas, be to konsultacijos covid skyriuj. Net priedą algos už tą pavojų. 

O man irgi jau keli yra pasitaike kur suteikiau pagalba, ir kita d ar po kelių gavo teigiamus testus. Tai vat nėra detalizuota taip smulkiai. Manau viskas priklausys nuo kiekio ką gaus ligonine. Prioritetas covid sk darbuotojai ir priėmimas. Bet gana nedaug ten jų. Be to daugiau nei pusė persirgo jau ir nenorės. Tai bus matyt kokie skaičiai ir kas po ko eis. Jokiu  čia blatu nėra ir nebus, be kalbos. Nu bet nesitikiu kad patikės Pinot. Man svarbu kad vyras galėtų normaliai namie gyvent 

Atsakyti

Jai priklauso, kaip nepriklausys pagal "įsitaisymo" statusą?

Nespręsk pagal save

Atsakyti

Tai matysim. Nežinom. 

Ten įdomiai suformuota. Dirbantiems su covid pacientais. Tai MB dirba tikrai. Nes priėmimas, be to konsultacijos covid skyriuj. Net priedą algos už tą pavojų. 

O man irgi jau keli yra pasitaike kur suteikiau pagalba, ir kita d ar po kelių gavo teigiamus testus. Tai vat nėra detalizuota taip smulkiai. Manau viskas priklausys nuo kiekio ką gaus ligonine. Prioritetas covid sk darbuotojai ir priėmimas. Bet gana nedaug ten jų. Be to daugiau nei pusė persirgo jau ir nenorės. Tai bus matyt kokie skaičiai ir kas po ko eis. Jokiu  čia blatu nėra ir nebus, be kalbos. Nu bet nesitikiu kad patikės Pinot. Man svarbu kad vyras galėtų normaliai namie gyvent 

tai galim pasiskambinti į tą ligoninę ir pasiteirauti, ar tokia dama yra sąrašuose.

Atsakyti

tai taip, ateina ponia iš privataus sektoriaus

Nusišneki juodai. Bet jau neauskinsiu. Nusišnekek į sveikatą. Sektoriau tu Sektoriau. 

Atsakyti

Nespręsk pagal save

Tu visiškai supuvęs individas. 

Atsakyti