Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai tu norėtum kad tavo tėvui ligoninej db gulint atliktų tam tikrus veiksmus neskirpytas žmogus iš šalies. Pvz stimuliatorius pritaikyme?

Is pavydo rizikuotum juo ryškiai 🤣

Kur pasakyta, kad tokius kaip tu skiepija? Yra aiškios taisyklės, o tu tik prisimazini.

Atsakyti

O ką tu gali daugiau atsakyti, kokie argumentai? netiesa gal? Kai nėra ką atsakyti, prasideda, atšok, nesprok. 
Nieko nesakysiu 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 gruodžio 2020 - 21:46

Kur pasakyta, kad tokius kaip tu skiepija? Yra aiškios taisyklės, o tu tik prisimazini.

Ne žinok nėra taisyklių. Medicinos personalas pirmas. Vsio tiek taisyklių. 

Atsakyti

Ir aš nzn kaip bus. Tik norėčiau. Svarbu MB paskiepytu. Čia esmė. Bet turbūt taip tikrai įvyks 

Atsakyti

Kiek reikia, tiek žinau. 

Ir kad blatas skyriaus vedėjų žmonoms gali egzistuoti, tikrai žinau.

O gaila? Man tai ne.

Atsakyti

Aš rytoj po valandą praleisiu ligoninėj su 3 chirurginiais pacientais. Kurie ką tik po operaciju. Rimtai nesuvoki pavojaus? Ne tik man bet ir jiems?

Ką tu praleisi? neapsimetinėk tu šlanga dvimetrine. Pritaikinėsi įtvarus, ir tave todėl reikia skiepyt?   

Fui kokia be sąžinės žmogus, dar anksčiau sakiau, kad tik pralįst kažkur ir galimybėm pasinaudot.

Atsakyti

Ir aš nzn kaip bus. Tik norėčiau. Svarbu MB paskiepytu. Čia esmė. Bet turbūt taip tikrai įvyks 

dar klausimas ir ar jam priklauso? O kad tau tai tikrai ne.

Atsakyti

O gaila? Man tai ne.

O gal koks nors žmogus, kuriam priklauso, negaus, nes tokių blatnų yra ne vienas ir ne du. Pažintim naudojasi, kas netingi.

Tik va, netriūbija garsiai, ir neapsimeta, kad iš to nedidelio kiekio, ir jam priklauso.

Atsakyti

Ne žinok nėra taisyklių. Medicinos personalas pirmas. Vsio tiek taisyklių. 

Yra. Čia tik tau nėra taisyklių. Neieškosiu ir nepateikinėsiu tau, nes ir pati žinai.

Atsakyti

dar klausimas ir ar jam priklauso? O kad tau tai tikrai ne.

Taip jam priklauso. Kas savaitę covid skyriu konsultuoja

Atsakyti

Yra. Čia tik tau nėra taisyklių. Neieškosiu ir nepateikinėsiu tau, nes ir pati žinai.

Būtent kad žinau 

Atsakyti

Būtent kad žinau 

Žinai, nes esi blatnų tarpe. Niekur nėra pasakyta apie tokius kaip tu, nėra.

Atsakyti