Nusišneki juodai. Bet jau neauskinsiu. Nusišnekek į sveikatą. Sektoriau tu Sektoriau.
Nejuokink, beveik visos žino, kas tu ir tavo daktaras Klūnis, oi atsiprašau, Hauzas.
Tu visiškai supuvęs individas.Tavo tėvui toks supuvęs individas pritaikė širdies stimuliatorių. Tavo sūnui toks supuves individas pagamino krūtinės įtvara su drena po plaučių plyšimo. Tavo mamai toks supuvęs individas pagamino korseta su stoma. Tavo vyrui toks supuvęs individas klausos aparatą pritaiko. O tau pritaikys ir sureguliuos deguonies aparata kai gulesi dusdama. Ir visa tai dar tau nekainavo. Nes supuvęs individas ėjo į ligonių kasas ir prašė kad kompensuotų tokiu nesupuvusių kaip tu, paslaugas. Kad jums būtų pigiau.
Nesupuvusioji inidivide, daug tu dar paslaugų panaudosi is tokiu supuvusių kaip aš
Tavo tėvui toks supuvę individas pritaikė širdies stimuliatorių. Tavo sūnui toks supuves individas pagamino krūtinės įtvara su drena po plaučių plyšimo. Tavo mamai toks supuvęs individas pagamino korseta su stoma. Tavo vyrui toks supuvęs individas klausos aparatą pritaiko. O tau pritaikys ir sureguliuos deguonies aparata kai gulesi dusdama.
Nesupuvusioji inidivide, daug tu dar paslaugų panaudosi is tokiu supuvusių kaip aš
Įsismarkavot abi.
O gal koks nors žmogus, kuriam priklauso, negaus, nes tokių blatnų yra ne vienas ir ne du. Pažintim naudojasi, kas netingi. Tik va, netriūbija garsiai, ir neapsimeta, kad iš to nedidelio kiekio, ir jam priklauso.Tai per gerą mėn.visus suskiepys medikus. Aj pilnai tai reiks poros mėn.kokių.
GAILE*, 27 Gru 2020 - 21:59, parašė: Tavo tėvui toks supuvę individas pritaikė širdies stimuliatorių. Tavo sūnui toks supuves individas pagamino krūtinės įtvara su drena po plaučių plyšimo. Tavo mamai toks supuvęs individas pagamino korseta su stoma. Tavo vyrui toks supuvęs individas klausos aparatą pritaiko. O tau pritaikys ir sureguliuos deguonies aparata kai gulesi dusdama. Nesupuvusioji inidivide, daug tu dar paslaugų panaudosi is tokiu supuvusių kaip ašKalba kai ir ne apie tai ar gerai atlieki savo darbą,už kurį gauni pinigus.tiesiog ar va taip gali tau netikėtai,atlikus skirt tą skiepą ar ne. Aš tai nežinau.
Kalba kai ir ne apie tai ar gerai atlieki savo darbą,už kurį gauni pinigus.tiesiog ar va taip gali tau netikėtai,atlikus skirt tą skiepą ar ne. Aš tai nežinau.
Tai aš gi nzn ar ji gausiu. Per sausį manau gausiu su visu med personalu tikrai. Ministras žadėjo. Net tokiems supuvusiems 🤣
Nu žinai. Aš tokioms kaip ji kasdien gera darau. Padedu ir gydau. Uždirbu is to aišku. O neturėčiau?
Neturėtum ko? Uždirbt ar padėt? Ar skiepų gaut?
Aš čia taip jautriai nereaguosiu, nes žinau, kad mums dar reikės palaukti.
Tave suprantu, vien tai, kad gyveni su mediku jau rizika didėja tau, dar tos astmos. Nesistebiu, jei pasinaudosi galimybe pasiskiepyti priklauso ji oficialiai ar ne.
Bet suprantu ir Pinot, jai baisu ypač dėl tėčio, man dėl mamos. Visi gi turim tuos, dėl kurių jaudinamės ir norim, kad vakcina kuo greičiau pasiektų juos.
Tavo tėvui toks supuvęs individas pritaikė širdies stimuliatorių. Tavo sūnui toks supuves individas pagamino krūtinės įtvara su drena po plaučių plyšimo. Tavo mamai toks supuvęs individas pagamino korseta su stoma. Tavo vyrui toks supuvęs individas klausos aparatą pritaiko. O tau pritaikys ir sureguliuos deguonies aparata kai gulesi dusdama. Ir visa tai dar tau nekainavo. Nes supuvęs individas ėjo į ligonių kasas ir prašė kad kompensuotų tokiu nesupuvusių kaip tu, paslaugas. Kad jums būtų pigiau.
Tu ką, durna? Kokia mama, koks korsetas, koks klausos aparatas? Eik išgerk kokio vyno, arba atsipeikėk.
Nuspelniusi liaudies artistė, kas tave išvis į ligoninę įleidžia, mažosios bendrijos direktore?
Ką tu gamini, manufaktūrščike, nesvaik čia.