Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taip, tu gi nesupuvusi, norėtum kad susirgciau ir mirčiau. Lb graziai čia atsiskleidei. Gal net išsipildys tavo svajonė, neprarask vilties.  va vakar dar vienas MB draugas med israigoj (ne gydytojas) dirbantis  mirė. Puikus žmogus, daug gero padaręs savo miesto bendruomenei. 

Tavo megstama fraze..." o cia jau pati isvartei" ;)

Atsakyti

O man smagu butu, kad krikscioniskai labiau reikalingam atiduotu :D

Nu tai atiduok savąjį 🤣

Atsakyti

Taip, tu gi nesupuvusi, norėtum kad susirgciau ir mirčiau. Lb graziai čia atsiskleidei. Gal net išsipildys tavo svajonė, neprarask vilties.  va vakar dar vienas MB draugas med israigoj (ne gydytojas) dirbantis  mirė. Puikus žmogus, daug gero padaręs savo miesto bendruomenei. 

Mano irgi vienas žymus pažįstamas numirė nuo covido.

Ir dar daugiau numirs, nes tokių, kurie gauna skiepus be eilės, tokių gailių, yra ne vienas.

Atsakyti

Tavo megstama fraze..." o cia jau pati isvartei" ;)

Neee. Ji to tikrai nuoširdžiai nori. Turbūt net vudu lėlės bado, man fb foto priklijavus 😀

Atsakyti

Nu tai atiduok savąjį 🤣

Krikščione ir uolia katalike  skelbiesi tu, tai tu ir atiduok

Atsakyti

Nu tai atiduok savąjį 🤣
Mielai. Man jo net nereikia :). O as net ne krikscioniska :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 27 gruodžio 2020 - 22:40

Mano irgi vienas žymus pažįstamas numirė nuo covido.

Ir dar daugiau numirs, nes tokių, kurie gauna skiepus be eilės, tokių gailių, yra ne vienas.

Tavo pažįstamas mirė nes skiepas tik vakar atvežtas. Jo dar nieks nebuvo gavęs. O aš žinok gausiu per sausį jei nemirsiu. Nesprok tik 

Atsakyti

Na, pas mane ne kažką su pavydu ypač tokiais klausimais :)

Mane kitkas neramina: kažkur skelbė, kad apie 10 proc.kažkokios ligoninės personalo nenori skiepo. Tikiuosi dėl persirgimo covidu toks aukštas procentas. Labai tikiuosi.

Vusuomenės skiepytis nori vos daugiau negu pusė, vaikų šiomis vakcinomis neskiepys... o masiniam imunitetui reikia apie 75proc. atsparių žmonių. 

Vakcinų veiksmingumas apie 95proc. 

NEUŽTEKS

Atsakyti

Neee. Ji to tikrai nuoširdžiai nori. Turbūt net vudu lėlės bado, man fb foto priklijavus 😀

Aha, kaip tik.  Haliucinuok ir vartykis toliau.

Atsakyti

Darzelinuke :)

Atsakyti

Mielai. Man jo net nereikia :). O as net ne krikscioniska :D

Šaunu 👍

Atsakyti

Tavo pažįstamas mirė nes skiepas tik vakar atvežtas. Jo dar nieks nebuvo gavęs. O aš žinok gausiu per sausį jei nemirsiu. Nesprok tik 

Tu "miršti' nuo pat covido atsiradimo. Jau prisiklausėm. 

Daug knygų skaitai, turtingesnis žodynas turėtų būti. O čia tik nesprok, nesprok.

Atsakyti