Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet žiūrint taip pozityviau, nu nesigilinant po blatu čia ar ne, kuo daugiau pasiskiepys, tuo bus geriau visiems. 

Aišku aš norėčiau labiau, kad paskiepytų mano mamą, nei Gailę, tu, kad tavo tėtį ir t.t. Nu bet nėra čia viskas taip paprasta ir teks mums paprastiems žmonėms ilgiau palaukti. Kažkas ir nesulauks 😔

Va būtent kažkas ir nesulauks. Nes daug ant LT tokių, kuriems nepriklauso ir kurie gaus. 

Atsakyti

Sėdžiu ir galvoju... čia aš nenormali ar jūs 😃

Man tai net smagu būtų, kad gautų GAILĖ tą skiepą dabar  :rolleyes: nes, na, kaip bebūtų esam bendromenė, ir ji užtektinai dėl šito covido prisistresavo.

Atsakyti

Bet žiūrint taip pozityviau, nu nesigilinant po blatu čia ar ne, kuo daugiau pasiskiepys, tuo bus geriau visiems. 

Aišku aš norėčiau labiau, kad paskiepytų mano mamą, nei Gailę, tu, kad tavo tėtį ir t.t. Nu bet nėra čia viskas taip paprasta ir teks mums paprastiems žmonėms ilgiau palaukti. Kažkas ir nesulauks 😔

Jei tavo mama pakliūtų į ligoninę dėl kažko, ją gali užkrėsti toks personalas kaip aš. Užtat mus skiepys. Tikiuosi greit 

Atsakyti

Man tai net smagu būtų, kad gautų GAILĖ tą skiepą dabar  :rolleyes: nes, na, kaip bebūtų esam bendromenė, ir ji užtektinai dėl šito covido prisistresavo.

Pavydas yra natūrali emocija. Tik juokinga kad dar nėra ko pavydėt. 

Atsakyti

Nu bet žinai ką...

Pati lakstė po oro uostus ir covido pradžioj ir rudenį, paskui pati moralizavo ir ėdė tas, kurios eina į prekybcentrius ir be reikalo sukelia riziką.  Ir ji  prisistresavo?..

O man būtų smagu, jei gautų to vertas žmogus, dirbantis rizikos grupėje, visai negailėčiau.

Atsakyti

Amadėja*, 27 Gru 2020 - 22:25, parašė: Sėdžiu ir galvoju... čia aš nenormali ar jūs 😃 Man tai net smagu būtų, kad gautų GAILĖ tą skiepą dabar :rolleyes: nes, na, kaip bebūtų esam bendromenė, ir ji užtektinai dėl šito covido prisistresavo.
Hmm.ginčytinas klausimas Bet manau,kad jei jai nepriklauso tas skiepas dabar(ko nežinau)tai nenormali tu.nu čia pati parašei,ne aš.
Atsakyti

O man smagu butu, kad krikscioniskai labiau reikalingam atiduotu :D

Atsakyti

Va būtent kažkas ir nesulauks. Nes daug ant LT tokių, kuriems nepriklauso ir kurie gaus. 

Gailė nenori būt bendruomeniška, ji nenori niekad niekam įtikt, pabūt malonesnė, švelnesnė, užtat toks ir atoveiksmis. Kaip šauksi taip atsilieps.

O šiaip aš tiesiog už tai, kad kuo daugiau skiepytų.

Atsakyti

O man smagu butu, kad krikscioniskai labiau reikalingam atiduotu :D

Būtent, kodėl negalėtų pasiaukoti ir krikščioniškai atiduoti kokiai senutei iš slaugos ir palaikomojo gydymo skyriaus.

Juk Jėzus irgi kentėjo, aukojosi dėl žmonijos. Tai būtų labai gražu iš Gailės pusės, pasitvirtintų jos tikros krikščionės resputacija, kurią ji tai kuria. :D​ 

Atsakyti

Taip, tu gi nesupuvusi, norėtum kad susirgciau ir mirčiau. Lb graziai čia atsiskleidei. Gal net išsipildys tavo svajonė, neprarask vilties.  va vakar dar vienas MB draugas med israigoj (ne gydytojas) dirbantis  mirė. Puikus žmogus, daug gero padaręs savo miesto bendruomenei. 

Atsakyti

Hmm.ginčytinas klausimas Bet manau,kad jei jai nepriklauso tas skiepas dabar(ko nežinau)tai nenormali tu.nu čia pati parašei,ne aš.

Man priklauso per sausio men. Pagal ministro nutarimą. 

Atsakyti

Taip, tu gi nesupuvusi, norėtum kad susirgciau ir mirčiau. Lb graziai čia atsiskleidei. Gal net išsipildys tavo svajonė, neprarask vilties.   

ne, tai tu nori, kad mano artimas žmogus rizikos grupėje, kojas ištiestų, vien todėl, kad esi  kastoje.

Atsakyti