Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Neturėtum ko? Uždirbt ar padėt? Ar skiepų gaut? 

Aš čia taip jautriai nereaguosiu, nes žinau, kad mums dar reikės palaukti. 

Tave suprantu, vien tai, kad gyveni su mediku jau rizika didėja tau, dar tos astmos. Nesistebiu, jei pasinaudosi galimybe pasiskiepyti priklauso ji oficialiai ar ne. 

Bet suprantu ir Pinot, jai baisu ypač dėl tėčio, man dėl mamos. Visi gi turim tuos, dėl kurių jaudinamės ir norim, kad vakcina kuo greičiau pasiektų juos. 

Neturėčiau uždirbti iš savo paslaugu? Pinot kažkaip taip mano. 

Skiepai gausiu per sausį pagal ministro pažadą. O kada tiksliai matysim

Atsakyti

Bet suprantu ir Pinot, jai baisu ypač dėl tėčio, man dėl mamos. Visi gi turim tuos, dėl kurių jaudinamės ir norim, kad vakcina kuo greičiau pasiektų juos. 

Tai va dėl to "blatnų" kastos ji visus mus pasieks vėliau, nei turėtų.

Ir nieko jai nepriklauso oficialiai.

Atsakyti

Tu ką, durna? Kokia mama, koks korsetas, koks klausos aparatas? Eik išgerk kokio vyno, arba atsipeikėk.

Nuspelniusi liaudies artistė, kas tave išvis į ligoninę įleidžia, mažosios bendrijos direktore?

Ką tu gamini, manufaktūrščike, nesvaik čia.

Artistė  esi tu. Mano MB yra tik maža dalis ką aš veikiu. Papildoma veikla o ne pagrindinis darbas, nesupuvele

Atsakyti

Ir nieko jai nepriklauso oficia

Kiek išgėrei?

Atsakyti

Neturėčiau uždirbti iš savo paslaugu? Pinot kažkaip taip mano. 

Skiepai gausiu per sausį pagal ministro pažadą. O kada tiksliai matysim

Ar ne, kažkaip kalbėjai apie labai greitai, vos ne kartu su savo brangiausiuoju. Dabar eini atgal?

Jeigu uždirbi už paslaugas, ir tau moka tavo vyro ligoninė, tai koks čia tas kelelis, įdomu? Schema labai gera. 

Atsakyti

Kiek išgėrei?

Aš išvis negeriu, lachudra tu.

matuoji pagal save?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 27 gruodžio 2020 - 22:18

Bet tai kaip juokinga. Žmogus snipineja fb, puslapius kuriuose kažkokį biznį vykdau, ir už to sprendžia viską. Nu ant kiek reik atsitrenkt į pušį 😂

Atsakyti

Ar ne, kažkaip kalbėjai apie labai greitai, vos ne kartu su savo brangiausiuoju. Dabar eini atgal?

Jeigu uždirbi už paslaugas, ir tau moka tavo vyro ligoninė, tai koks čia tas kelelis, įdomu? Schema labai gera. 

Man moka ne ligonine. Eik šaudyk toliau 

Atsakyti

Bet tai kaip juokinga. Žmogus snipineja fb, puslapius kuriuose kažkokį biznį vykdau, ir už to sprendžia viską. Nu ant kiek reik atsitrenkt į pušį 😂

Tai tu ir esi ta atsitrenkusioji visų moralizuotoja, durnė. Eik atsipagiriok, ryt darbo diena, priešakinėse linijose, pacientai laukia įtvarų ir klausos aparatų.

Atsakyti

Aš išvis negeriu, lachudra tu.

matuoji pagal save?

Tada užjaučiu jei blaivai tau taip 😂

Atsakyti

Ir nieko jai nepriklauso oficialiai.

Bet žiūrint taip pozityviau, nu nesigilinant po blatu čia ar ne, kuo daugiau pasiskiepys, tuo bus geriau visiems. 

Aišku aš norėčiau labiau, kad paskiepytų mano mamą, nei Gailę, tu, kad tavo tėtį ir t.t. Nu bet nėra čia viskas taip paprasta ir teks mums paprastiems žmonėms ilgiau palaukti. Kažkas ir nesulauks 😔

Atsakyti

Tada užjaučiu jei blaivai tau taip 😂

Tai aš tave užjaučiu, blatnoji. 

Atsakyti