Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu tai, kaip supratau nrbeatskirai

Blogai supratai, skaityk darsyk. 

Atsakyti

Nu jau kai madam užvaro nesąmones,tai tikrai.susikolekcionavau.apie vyro meilužę ,apie tai ,kad aš tik namų šeimininkė,gyvenu kaime ,tik vyras mane kažkur išveža ,kad vyras terliojasi su tokiu nieku kaip aš,tai susikolekcionavau ir pasidėjau į lentyną ir niekad mano požiūris į madam nebepasikeis.tai nėra normalu ir būt negali.bloga aš krikščionė.

Ir tai tik dėl to,kad virtuvė nėra mano mėgstamiausia vieta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 gruodžio 2020 - 00:10

Geriausia tai ta vieta, kai Gaile, "oficialiai ligoninej dirbdama", menesi Palangoj sedejo.. cirkai be pinigu :lol:​ 

Atsakyti

Geriausia tai ta vieta, kai Gaile, "oficialiai ligoninej dirbdama", menesi Palangoj sedejo.. cirkai be pinigu :lol: 
Per tą mėnesį 2 k savaitej dirbt važinėjau. Ir aš ne ligoninės darbuotoja. O tik aptarnauju ligonius kai reikia. Tokiu kaip aš daug. Tu tiesiog nzn detalių, tad gali žvengti, bet be mano ar kolegų paslaugų neegzistuoja jokia įstaiga 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 28 gruodžio 2020 - 00:35
QUOTE(Pinotija @ 2020 12 27, 22:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="GAILE*" data-cid="72758570" data-time="1609102203"><div><p>Akreditavimo tarnybos psl pažiūrėk. Išvardinti visi "kiti"</p></div></blockquote><p>Pažiūrėsiu. Ir dar pasiskambinsiu į ligoninę, pasitikrinsiu.</p>

QUOTE(Amadėja* @ 2020 12 27, 23:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72758581" data-time="1609102642"><div><p>Ačiū.</p><p>Tu irgi dėl  utėlių kažkada grasinai kažkur pranešti. Tai čia net ne utėlės.</p><p>Paskambinsiu ir tiesiai šviesiai paklausiu, yra tokia ir tokia, viešai giriasi, kad gaus skiepą, ar jai priklauso?</p></div></blockquote><p>Nu ji rašė, kad tikisi. Bože nu. Tutbūt iš mūsų labiausiai to skiepo trokštantis žmogus. Jums rimtai gaila???</p>

QUOTE(Amadėja* @ 2020 12 27, 23:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72758585" data-time="1609102965"><div><p>Kodėl būtent jai gaila? Ar tu nesuvoki ginčo prasmės išvis, Amadėja?</p></div></blockquote><p>Aš nesuvokiu prasmės ginčytis.</p><p>Kas mes per žmonės?! Džiaugtis reiktų, kad prasidėjo ta vakcinacija, kad daugės suskiepytų žmonių. Na, gerės ta situacija! O medikai ir visi panašūs kiepijami juk ne tik dėl jų pačių, o kad besimptomiai neužkrėtinėtų kitų. 
</p><p>Gi skiepijamos ir ligoninių valytojos su pirma banga. Po to bus slaugos namų personalas, nes jų imunitetas automatiškai žmones apsaugos. </p>

QUOTE(Rialina @ 2020 12 27, 23:18)
Rėksnės. Bile koliotis dėl ko nors. Atiduosiu savo skiepą kam nors, kai eilė prieis, a imsit kas? biggrin.gif

Ну вот и настал час быка.
Atsakyti

Per tą mėnesį 2 k savaitej dirbt važinėjau. Ir aš ne ligoninės darbuotoja. O tik aptarnauju ligonius kai reikia. Tokiu kaip aš daug. Tu tiesiog nzn detalių, tad gali žvengti, bet be mano ar kolegų paslaugų neegzistuoja jokia įstaiga 

Per ta menesi dukart vaziavai savo krome pasedet. 

Nu va, taip ir sakiau, kad jokia tu ne medike, o turi leidima vaiksciot i ligonine ir siulyt paslaugas. Todel jokie skiepai tau, kaip darbuotojai, nepriklauso. 

Atsakyti

Bet gal ji tikrai dar kažką kita ten veikia.aš gi nežinau.

Atsakyti

Veikiu. Bet Selijai nesiaiskinsiu. Jei ji įsivaizduoja kad aš alga gaunu kažkur pasėdėdama, tebūnie. Matyt pati už sėdėjima gauna 

Atsakyti

Nu jau kai madam užvaro nesąmones,tai tikrai.susikolekcionavau.apie vyro meilužę ,apie tai ,kad aš tik namų šeimininkė,gyvenu kaime ,tik vyras mane kažkur išveža ,kad vyras terliojasi su tokiu nieku kaip aš,tai susikolekcionavau ir pasidėjau į lentyną ir niekad mano požiūrisnl į madam nebepasikeis.tai nėra normalu ir būt negali.bloga aš krikščionė.
Madam yra personažas  :bigsmile: nu nereik žiūrėt kaip į žmogų  :bigsmile:​  ir ypač kolekcionuot ką lepterėjo nereik tikrai. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 gruodžio 2020 - 09:24

Koks skirtumas.tie įrašai atsiranda ne be tikrų pirštų paspaudimo.Girdėjau,kad tikrai jinai egzistuoja😁 Ir viena ją matė ir kita😁 Tai gal yra.  

Paskui turiu aišintis ,kad nesu kuprananugaris.ar tikrai kai parašė apie tą meilužę ar dar ką nors,turėjau tylėt ar juoktis ar ką daryt.

Va,net Gailė visą nakt aiškinosi ,o jai gi viskas px.man tai ne.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 gruodžio 2020 - 09:41

Veikiu. Bet Selijai nesiaiskinsiu. Jei ji įsivaizduoja kad aš alga gaunu kažkur pasėdėdama, tebūnie. Matyt pati už sėdėjima gauna 

Niekam nesvarbu, kur tu sedi. 

Papiktino tavo deklaruojamu krikscionisku vertybiu nesilaikymas, ir nei saves tobulinimo knygeles, nei pabaznumas, kaip matome, neveikia. 

Atsakyti

Niekam nesvarbu, kur tu sedi. 

Papiktino tavo deklaruojamu krikscionisku vertybiu nesilaikymas, ir nei saves tobulinimo knygeles, nei pabaznumas, kaip matome, neveikia. 

Man nerūpi kas tave piktina. Aš dirbu su rizikos grupių pacientais kasdien, todėl man rūpi neplatinti užkrato. Ir man tai yra vertingas požiūris 

Atsakyti