Ko?🙂
Gailes
Va kas tikroji krikscione
. Ja aplojo, istarse, o ji kita zanduka atsuko
Na, šįkart ne tuo kampu jūs tą Gailę užsipuolėt.
O apskritai nuoskudų nekolekciknuoju. Dėl to man truputį sudėtinga su žmonėmis, kurie jas šventai saugo. Nu yra geresnių dalyku ką verta atsimint
O apskritai nuoskudų nekolekciknuoju. Dėl to man truputį sudėtinga su žmonėmis, kurie jas šventai saugo. Nu yra geresnių dalyku ką verta atsimint
Zinai kaip sako...jei trenkei kazkam i kairi skruosta ir tau atkiso desini, vel trenk i kairi...tegul nevaidina protingo
Anot A.Kaušo, persirgę žmonės visada suformuos geresnį imunitetą negu paskiepyti, nes persirgus liga jis susidaro natūralus.
„Kiek stebime dabar, [natūralus imunitetas] yra 8 mėnesiai. Platesnių duomenų [apie imunitetą] po skiepo dar nėra, ir, aišku, būti negali. Sunku pasakyti, čia tik mano tokie spėjimai: gal tai bus kasmetinės, kaip gripo vakcinacijos“, – kalbėjo gydytojas.
Tokiu atveju rudenį medikus reikės skiepyti vėl, o visos visuomenės imunitetui suformuoti eilė taip ir neateis.
Tai skiepija gi ne pagal išsilavimimą.
Ne tik medikus.
Ne pagal rangus.
O pagal rizikos laipsnį.
Covidinių skyrių valytojas skiepyja ar greig skiepys.
o postai čia lyg delfi komentarai "o kodėl slaugytojas"
Ji ne covidiniam skyriuj. Net nuo vyro atskirai gyvena. Tai kodel ja skiepyt? Valytojos kovidinio tai be abejo.
As tai kolekcionuoju. Issitraukiu kartais, dulkes nupuciu. Paglostau, panesioju ir vel graziai i vieta padedu.
O Alta tai ir silko skarelem apdangsto, ir istraukia kasdien i saulute