Selija, tai kad cia tu vertybiu niekada ne pas viena nebuvo.
Selija, tai kad cia tu vertybiu niekada ne pas viena nebuvo.
Jeigu paskiepytų senuką - tai jam būtų nebaisu ir įtvarą, ir klausos aparatą prisitaikyt, ir į parduotuvę, ir į kirpyklą nueit, ir su vaikais susitikti, ir pas kaimynę kavos išgerti.
Jeigu paskiepytų tik vieną iš anksčiau išvardintų senuko kontaktų, o pats senukas nepaskiepytas - tai jam visi likusieji ir toliau keltų pavojų.
Man nerūpi kas tave piktina. Aš dirbu su rizikos grupių pacientais kasdien, todėl man rūpi neplatinti užkrato. Ir man tai yra vertingas požiūris
Tavo skiepa turi gauti rizikos grupes pacientas. O tada jam pofig tavo uzkratas. Tam tau ir skafandras duotas.
Man nerūpi kas tave piktina. Aš dirbu su rizikos grupių pacientais kasdien, todėl man rūpi neplatinti užkrato. Ir man tai yra vertingas požiūris
Tau rupi tik savo sikna nuo viruso issukt. O pacientai tau giliai dzin.
Bet gal jai tiesiog priklauso tas skiepas.Ar jau to niekaip būt negali.
Jeigu paskiepytų senuką - tai jam būtų nebaisu ir įtvarą, ir klausos aparatą prisitaikyt, ir į parduotuvę, ir į kirpyklą nueit, ir su vaikais susitikti, ir pas kaimynę kavos išgerti.
Jeigu paskiepytų tik vieną iš anksčiau išvardintų senuko kontaktų, o pats senukas nepaskiepytas - tai jam visi likusieji ir toliau keltų pavojų.
Tai aš įtariu senukų daugiau už medikus (nors ką mes vasinam senukais). O kitas dalykas...ne visi skiepysis.
Bet gal jai tiesiog priklauso tas skiepas.Ar jau to niekaip būt negali.
Priklausys kazkada, bet ji tikisi dabar.
Ir ne pacientai jie tau, Gaile, o klientai. Tau rupi ne ju sveikata, o preke parduot.
Per tą mėnesį 2 k savaitej dirbt važinėjau. Ir aš ne ligoninės darbuotoja. O tik aptarnauju ligonius kai reikia.
Gaile, bet pati rašai, kad nesi ligoninės darbuotoja. O skiepai priklauso būtent jiems.
"Jau gruodžio 30 dieną mes ne tik čia, Šiaulių ligoninės darbuotojus skiepysime, bet važiuosime ir pas partnerius: Mažeikių, Telšių ir Radviliškio ligonines“, – vardijo R. Mažeika.
Kitose Šiaulių regiono ligoninėse darbuotojai bus skiepijami pagal sąrašus. Daugiausia darbuotojų planuojama paskiepyti atraminėje Mažeikių ligoninėje. Čia turėtų būti paskiepyta apie 60 darbuotojų.
Tai kokio velnio is vis skiepija jaunus gydytojus ir seselės?
Gaile, bet pati rašai, kad nesi ligoninės darbuotoja. O skiepai priklauso būtent jiems.
"Jau gruodžio 30 dieną mes ne tik čia, Šiaulių ligoninės darbuotojus skiepysime, bet važiuosime ir pas partnerius: Mažeikių, Telšių ir Radviliškio ligonines“, – vardijo R. Mažeika.
Kitose Šiaulių regiono ligoninėse darbuotojai bus skiepijami pagal sąrašus. Daugiausia darbuotojų planuojama paskiepyti atraminėje Mažeikių ligoninėje. Čia turėtų būti paskiepyta apie 60 darbuotojų.
O kas tau sakė kad mane ten skiepys? MB skiepys. Tikiuosi jau šią sav