Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 28, 09:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="GAILE*" data-cid="72758686" data-time="1609139726"><div><p>Veikiu. Bet Selijai nesiaiskinsiu. Jei ji įsivaizduoja kad aš alga gaunu kažkur pasėdėdama, tebūnie. Matyt pati už sėdėjima gauna </p></div></blockquote><p>Niekam nesvarbu, kur tu sedi. </p><p>Papiktino tavo deklaruojamu krikscionisku vertybiu nesilaikymas, ir nei saves tobulinimo knygeles, nei pabaznumas, kaip matome, neveikia. </p>

Selija, tai kad cia tu vertybiu niekada ne pas viena nebuvo.
Atsakyti

Jeigu paskiepytų senuką - tai jam būtų nebaisu ir įtvarą, ir klausos aparatą prisitaikyt, ir į parduotuvę, ir į kirpyklą nueit, ir su vaikais susitikti, ir pas kaimynę kavos išgerti. 

Jeigu paskiepytų tik vieną iš anksčiau išvardintų senuko kontaktų, o pats senukas nepaskiepytas - tai jam visi likusieji ir toliau keltų pavojų.

Atsakyti

Man nerūpi kas tave piktina. Aš dirbu su rizikos grupių pacientais kasdien, todėl man rūpi neplatinti užkrato. Ir man tai yra vertingas požiūris 

Tavo skiepa turi gauti rizikos grupes pacientas. O tada jam pofig tavo uzkratas. Tam tau ir skafandras duotas. 

Atsakyti

Man nerūpi kas tave piktina. Aš dirbu su rizikos grupių pacientais kasdien, todėl man rūpi neplatinti užkrato. Ir man tai yra vertingas požiūris 

Tau rupi tik savo sikna nuo viruso issukt. O pacientai tau giliai dzin. 

Atsakyti

Bet gal jai tiesiog priklauso tas skiepas.Ar jau to niekaip būt negali.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 gruodžio 2020 - 09:52

Jeigu paskiepytų senuką - tai jam būtų nebaisu ir įtvarą, ir klausos aparatą prisitaikyt, ir į parduotuvę, ir į kirpyklą nueit, ir su vaikais susitikti, ir pas kaimynę kavos išgerti. 

Jeigu paskiepytų tik vieną iš anksčiau išvardintų senuko kontaktų, o pats senukas nepaskiepytas - tai jam visi likusieji ir toliau keltų pavojų.

Tai aš įtariu senukų daugiau už medikus (nors ką mes vasinam senukais). O kitas dalykas...ne visi skiepysis. 

Atsakyti

Bet gal jai tiesiog priklauso tas skiepas.Ar jau to niekaip būt negali.

Priklausys kazkada, bet ji tikisi dabar.

Ir ne pacientai jie tau, Gaile, o klientai. Tau rupi ne ju sveikata, o preke parduot. 

Atsakyti

Per tą mėnesį 2 k savaitej dirbt važinėjau. Ir aš ne ligoninės darbuotoja. O tik aptarnauju ligonius kai reikia.  

Gaile, bet pati rašai, kad nesi ligoninės darbuotoja. O skiepai priklauso būtent jiems.

"Jau gruodžio 30 dieną mes ne tik čia, Šiaulių ligoninės darbuotojus skiepysime, bet važiuosime ir pas partnerius: Mažeikių, Telšių ir Radviliškio ligonines“, – vardijo R. Mažeika.

Kitose Šiaulių regiono ligoninėse darbuotojai bus skiepijami pagal sąrašus. Daugiausia darbuotojų planuojama paskiepyti atraminėje Mažeikių ligoninėje. Čia turėtų būti paskiepyta apie 60 darbuotojų.

Atsakyti

Tai kokio velnio is vis skiepija jaunus gydytojus ir seselės?

Atsakyti

Gaile, bet pati rašai, kad nesi ligoninės darbuotoja. O skiepai priklauso būtent jiems.

"Jau gruodžio 30 dieną mes ne tik čia, Šiaulių ligoninės darbuotojus skiepysime, bet važiuosime ir pas partnerius: Mažeikių, Telšių ir Radviliškio ligonines“, – vardijo R. Mažeika.

Kitose Šiaulių regiono ligoninėse darbuotojai bus skiepijami pagal sąrašus. Daugiausia darbuotojų planuojama paskiepyti atraminėje Mažeikių ligoninėje. Čia turėtų būti paskiepyta apie 60 darbuotojų.

O kas tau sakė kad mane ten skiepys? MB skiepys. Tikiuosi jau šią sav

Atsakyti

Priklausys kazkada, bet ji tikisi dabar.

Ir ne pacientai jie tau, Gaile, o klientai. Tau rupi ne ju sveikata, o preke parduot. 

Taip, tikiuosi per sausį. Nes įmonė kurioj dirbu teikia med paslaugas 

Atsakyti

Tau rupi tik savo sikna nuo viruso issukt. O pacientai tau giliai dzin. 

O tau kas rūpi? Tavo mama tai ne, nes norėtum jog ją aptarnaujantis med personalas galimai užkrėstų 

Atsakyti