Pavydas laabai negatyvi emocija, bet čia dasideda ir kitkas dar (neteisybės pojūtis, nes sumąstė, kad turi blatą vakcinai), bet ne mirties troškimas tai tikrai.
Blato nebus tikrai. Čia griežtos atskaitomybės produktas
Pati peržiūrėk visas savo žinutes ir tą pirmą, kur ištrynei, o aš turiu įdomesnių veiklųMan priklauso kaip medicinos įstaigos darbuotojai. Aš dirbu medicinos paslaugas teikiančiose įmonėje, tik kitoj nei MB. MB įstaigą (ir daug kitų įstaigų) aptarnauja mano darbdavio įstaiga. Kuri yra med paslaugų tiekėja. Aiškiau?Jau nebesi ir darbuotoja, jau nebesakei ir kad skiepas tau ten priklauso. Puiku!
Sian ryte isejo is darbo
![]()
Jei tave pakviestu vesti paskaita Balbieriškio gimnazija, sudariusi sutartį su tavo mokykla. Tai tu skaitytumeis Balbieriškio darbuotoja ar savo mklos? Ar iš vis skaitytumeis mokytoja o paskaitas klausantueji mokiniais? Ar tai skaitusi jog išėjai iš darbo?
Amadėja*, 28 Gru 2020 - 10:08, parašė: Į šitą visa reik žiūrėt sistememiškai, o ne asmeniškai.Ne, nu tau kai pasakysi.aš ne apie Gailę,bet nu būtų dabar visuotinis badas ir kažkas gautų kepalą duonos kam nepriklauso.tai koks skirtumas,anot tavęs ,kažkas gi išgyvens ar vienas ar kitas tai nesvarbu.
Vat kažin kurioj vietoj įtrauks tuos vyriausius žmones. Ir, lyg, pradžioj globos namų gyventojus.
O sisteminį požiūrį aš įsivaizduoju taip, kad pirmi skiepijami su covid dirbantys ir svarbiausių taškų personalas, kad būtų kam dirbt, o vėliau kiti medikai ir kitas personalas, kad veiktų sistema.
Manyčiau turėtų dar susiskiepyt vyriausybės ir Seimo nariai, Prezidentas tam, kad sklandžiai veiktų valstybė.
Amadėja*, 28 Gru 2020 - 10:17, parašė: Pavydas laabai negatyvi emocija, bet čia dasideda ir kitkas dar (neteisybės pojūtis, nes sumąstė, kad turi blatą vakcinai), bet ne mirties troškimas tai tikrai.Pavydas čia nieko dėtas,nes jei gaus tą skiepą Gailė ar negaus,mea vistiek jo negausim.
Jei tave pakviestu vesti paskaita Balbieriškio gimnazija, sudariusi sutartį su tavo mokykla. Tai tu skaitytumeis Balbieriškio darbuotoja ar savo mklos? Ar iš vis skaitytumeis mokytoja o paskaitas klausantueji mokiniais? Ar tai skaitusi jog išėjai iš darbo?
Nusisneki i lankas.
1.Tu ne medike ir taskas. Todel negali tureti pacientu.
2. Dirbk tu kuo nori ir kur nori, bet nesigviesk to, kas tau nepriklauso.
Viskas.
Nusisneki i lankas. 1.Tu ne medike ir taskas. Todel negali tureti pacientu. 2. Dirbk tu kuo nori ir kur nori, bet nesigviesk to, kas tau nepriklauso. Viskas.1. Aš med srities darbuotoja (kinezisterapeutas bei masažuotojas ligoninėj irgi ne medikas) 2. Man priklauso