As bandysiu cia prisijungt prie jusu jei nieko pries Pavandziau TD - tai man ten visko per daug.....ten daug prirasyta, as nespeju niekaip tokiais tempais, o ir pasimeta ten viskas man kazkaip.....Kada ten panos speka ir su darbais, namais, vaikais dar tiek postu prirasyt per diena....man taip nepavyksta. Maniskiui vienam irgi mokytoja uzduotis siuncia
nesuprantu kodel, juk atostogos.....ar oficialiai gali siusiti uzduotis per atostogas? Juk kaip suprantu per tikrasiais atostogas jei viskas bus gerai reiks eiti i mokykla.....arba nuotoliniu mokytis?
Mane tas valgio darymas nužudys...darau vieną kartą dienoje, pietus. Pusryčiams valgo ką nori, vakarienę-kas nori
Tai tegu siuncia tas uzduotis, jus nedarykit. Prasides pamoku laikas, tada ir padarysit.
Nu pala, gal jiems užsiskaito kaip nuotolinis mokymasis, mano krikštadukrai taip ir yra, ne atostogos.
Nezinau kaip Vilnius, cia tai visiems atostogos.
Tikrai atostogos, nes persiustas ministro isakymas. Tai vat ir blaskausi...kaip ir tada atsiliks jei nedarys, o daryti-tai reikia kalbinti, nes pats tai nelbai nori....amzina kova
Intermona, tai senokai. Gal kas matė, gal priglaudė? Neklausinėjot kaimynų? Gal kur slampinėja, o ji yra lauke buvus?
Ant stulpų, stotelėse, prie to populiaraus kiosko, prie parduotuvės prikabinėti katės nuotraukų su prašymu kas rado, priglaudė, kad paskambintų nurodytu numeriu.
Tikrai atostogos, nes persiustas ministro isakymas. Tai vat ir blaskausi...kaip ir tada atsiliks jei nedarys, o daryti-tai reikia kalbinti, nes pats tai nelbai nori....amzina kova
Pasiskambink aukletojai.
Mane tas valgio darymas nužudys...darau vieną kartą dienoje, pietus. Pusryčiams valgo ką nori, vakarienę-kas nori
Kaip Smagiai susiskaite. «Pusryčiams valgo ką nori, vakarienę-kas nori «.
Kai pas mane gyveno, dukters, drauge su dukra, as sakydavau: Vakare virtuve uzdaryta. Valgykite kavnorite. Tik nieko nekepkite. Virtuve su atvira svetaine ir valgomuoju buvo. Nepernesu velai vakare jokiu kepimo kvapu. Prisimenu, kai gyvenau du aa seserimi ir jos vyru. Tai jie bulves su mesa, kepdavo 12 val nakties. Nuo tada turbut man alergija, tokiems kvapams. Pati, po sesiu, nevalgau. Ex irgi nevalge. MB irgi. Padisekevnan su vyrais. Ar turbut aplamai norvegai vakarais nerupi virtuveje.? Anksti bsigia darbus. Anksti pietauja/ vakarieniauja. Anksti vaikus guldo. Ir patys ilsisi prie TV ar kompo. Bendrauja tarpusavy. Zodziu ta laika skiria sau. Nezinau statistikos, bet galvoju, kad pas juos maziau skyrybu del to. Pas mus, lietuvaiciu, visas gyvenimas sukasi apie vaikus.
Pypiec, sesta paedus, kiek ten prie tv pasedesi,? 9 jau pilvas burzgia. Uztenka tu skyrybu visam sviete.