suoliukas naujas sukaltas, laukia
juokauju
O del baklazanu - valgiau orkaiteje keptus isilgai perpjautus idarytus farsu su ant virsaus surio, skanu buvo
taip labai skanu. Bet kristij, sako, neturi orkaitės.
*** Sėlija, 19 Kov 2020 - 16:12, parašė: Ir ko cia kazkam dabar aiskintis, taip pagalvojus? Tema nuo amziu amzinuju buvo ir yra cia. Ten isejom laikinai.Jei kam patiko ten labiau, nei cia, tai tegul buna ten. Yra, kas per abi temas palakstys. As pabandziau per dvi, nepatiko, likau savo temoj. Viskas.Vo.aukso žodžiai. Aš tai balandžių priputau. Gerai pasakysiu ir čia. Baisiosios inkvizicijos lyg ir nėra.ar ant suoliuoko.katė pabėgo. Tai turim vakarais užsiėmima.einam katės ieškot...vakar vyras atvažiavo ir sako.mačiau ten lyg mūsų katė.t tai varėm su maistu ir jos bliūdais,bet nepasisekė.šį kartą.🙄
nu yra tokia carine..DUJINE...tai man baisu ja net jungt..per 4 metus net nepatikrinau, ar veikia
Tai man kazka keptuvej arba troskinuka
Baklažanų blynukus išsikepk. Griežinėliais baklažaną, pasidaryk miltų ir kiaušinių plakinį, pamirkyk kiekv. riekelę plakinyje ir kepk aliejuje. O kad plakinys geriau laikytųsi, pamirkius jame, dar niurktelėk griežinėlį į miltus.
Skanu, neištežę gaunasi. Tik ploniau pjaustyk.
Tėvas, plia išvažiavo kažko atvežt ir atlapojo tas duris.ir taip kokių pora valandų buvo.aš nulipau žemyn ir vsio nėr katės.
Tai va,kad nenoriu kačiukų.o gal kas norit kokio kačioko.jei ką.😁
Jei ką, tai pirma katę susiraskit.
Aš kažkaip ir pagalvojau, kad neišsaugosit jūs jos.