Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Laba.

Elektrine patogiau,bet normaliai ir su dujine.Kai nuomojausi tiko ir dujine.

Pasigavom visi slogas.Savijauta ne kazka...

Dar valgio gaminimas nesibaigiantis namie visiems sedint.

Per pamokas kol pravarau visus,kad neuzsimirstu :yahoo:​ 

Atsakyti

Pinotija, 19 Kov 2020 - 16:35, parašė: Jei ką, tai pirma katę susiraskit. Aš kažkaip ir pagalvojau, kad neišsaugosit jūs jos.
Tėvas čia kaltas tėvas.!!!

Mes visi visad duris uždarom.čia pas tą įprotis visur viską palikt.

Atsakyti

Ati Du, 19 Kov 2020 - 16:40, parašė: Laba. Elektrine patogiau,bet normaliai ir su dujine.Kai nuomojausi tiko ir dujine. Pasigavom visi slogas.Savijauta ne kazka... Dar valgio gaminimas nesibaigiantis namie visiems sedint. Per pamokas kol pravarau visus,kad neuzsimirstu :yahoo:
Kokias dar pamokas.dabar pavasario atostogos.oficialiai.
Atsakyti

Nainai, 19 Kov 2020 - 16:37, parašė: Senai pabėgo?
Savaitė kokia.
Atsakyti

Atidu, isteslesit visi beesdami :D​ 

Atsakyti

Kokias dar pamokas.dabar pavasario atostogos.oficialiai.

As ragana situo klausimu.Jei visai vadeles atleisiu tai ir sedes prie teliko beigi planstes,protarpiais pasikandziodami.

Atidu, isteslesit visi beesdami :D​ 

Pravaromi ir pro lauka :showoff:​ 

Beto,itin nelepinu valgiais.Tik tiek kad man vargas ta maisto gamyba.Paaiskinta,kad valgo tam,kad sotus butu,o ne,kad skanu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ati Du: 19 kovo 2020 - 17:04

*** Sėlija, 19 Kov 2020 - 16:53, parašė: Atidu, isteslesit visi beesdami :D
O man px.aš kažkaip nepergyvenu. 😁 Katės eisiu ieškot prisilakstysiu.tikslas yra bent.😁
Atsakyti

Tai tu ir per atostogas žmonėms gyvent ramiai neduodi😁

Atsakyti

Ten tikrai nebus. Nes kol kas vyksta normaliai. paskaičiau šiandienos postus, tai jokių pasipiktinimų, išskyrus Virgos, nebuvo.

Nebuna tokiu temu, be jokiu pasipiktinimu. Jos neisgyvena. Kiek nariu buvo burbulineje? Trys ar keturis kartus , daugiau nei cia. Ir rezultatas? Toks gyvenimas. Jei ten kalbes nenaturaliai, ne nuosirdziai, tema negyvuos. 😏

Kristij, O tu nenori nusipirkti el orkaite? Ar griliu? As apie griliu galvoju, bet kiek as tame balkone busiu? O virtuveje turiu( turesiu) orkaite. 
Vistik, soliariumas uzdarytas iki 26 dienos. Nuo anukes gavau baemrti, kodel vaikstau. Jaunesne dukte jau vakar atskaite morala, kad negalvoju apie kitus. Tai bijosiu ir i Siaure vaziuoti. Doroves policija, pliat

Atsakyti

Ati Du, nenoreciau tavo vaiku buti. 😂😏😳Mama mane lepino skaniais valgiais. Tada nebuvo «neteisingu» produktu. 

Atsakyti

Atidu,o kokie ten nelepūs valgiai? Reik pasimokyt kaip nelepint😁

Atsakyti

Man tai labai įdomu .kas tai.?gal ir sš nelepinu,tik to nesuprantu.o gal labai lepinu.vat ir įdomu.😁

Atsakyti