Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

ne visos.

Pvz, Laurinaitis, tai sutuoktinė Laurinaitė, kaip ir -aitė.

Arba -čius, tai -čė. nepasakyčiau, kad negražiai, bet keistai.

Januškė, Kuzmė, Lukšė neskamba , Vagonė, Vapsvė keistai skamba

Atsakyti

Mano skambėtų durnai.bet jei dabar tekėčiau būčiau Ė. Nes nepatinka tas stampas ant kaktos,o gal net Aitė_Ė O gal tiesiog Aitė😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 sausio 2021 - 20:42

Sovietmeciu garsios  sportininkes Nenėnienės pavarde rusai istardavo kaip   4 kartus ne. :D

Atsakyti

Sovietmeciu garsios  sportininkes Nenėnienės pavarde rusai istardavo kaip   4 kartus ne. :D

prisimenu tų laikų sporto žinias, tada galvodavau, kaip moteris gali gyventi su tokia pavarde kasdien. :)​ 

Atsakyti

Šiais laikais galėtų turėti vienu "ne" mažiau, būtų Nenėnė  :D 

Atsakyti

as pora rankiniu is eavalynes esu uzsakinejusi,  jei reikia didesnes, ieskau su prierasu talpina   A4 .  Bet nesu rankiniu maniake, perku, kai reikia ir kiek reikia, ne daugiau.  :D

Šiais metais keistai apsiėjau be nereikalingų rankinių. Atsiunčiau iš eavalynes, pasirodė per sunki, grąžinau. Paskui radau pas save puikią Katana rankinę, gautą dovanų iš mb prieš kelis metus, kažkodėl nenešiojau. Pradėjau, dabar pirkčiau tokią kitos spalvos, labai pasirodė patogi. Negaliu nei dienos. Taigi išvengiau išlaidų. Ir dar su suknelėm taip. nei vienos naujos, nes galvoju, kam? Ir neprireikė.

Atsakyti

Aš irgi neperku jokių suknelių.net kažkaip nebelabai ir ieškau..kam...

Tašiuką nusiprkau...bent norfoj pasipuikuoju.😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 sausio 2021 - 21:19

Kokie metai tik kuprine nesioju. Kazkaip tases nenoriu. 

Atsakyti

Aš kuprinytę nusipirkau dar į darbą ėjau, iki šiol nešioju ir nejaučiu poreikio kitai. 

Išvis nelabai suprantu kam pirkt, kol nesuplyšta 🙈 nu nebent super kokybiška ir per kelis metus atsibosta 😁 

Atsakyti

Nepatinka kuprinės.

Atsakyti

Man reikia 1 kuprines, 1 mazos kuprinytes vasarai, poros tasiuku per krutine ir vienos delnines.

Tai beveik visu turiu po kelias. Ir dar tase juoda, kurios nenesioju.

Bet noriu juodos kuprines. Nes bordine kazkaip pabodo, nenusinesioja,rupuze.

Atsakyti

O kam jų tiek daug? 😁 viskas beveik telpa į nedidelę kuprinytę. Piniginė, plaukų šepetys, lūpdažis, vaistai nuo skausmo, koks maišelis, pirštinės, nų ir dar visokio š... pas mane prigrūsta 🙈

Atsakyti